Igazad van, megerősítem, én sem gondoltam erre az őrületre. Úgy, hogy ma kitáraztam, plusz csináltam három kisebb kört. Nagy vagyok egy 4ig és Guru. Már egyszer így kiszálltam kicsit lejjebb, tehát ez sem végleges.
1 érdekesség. Most ha 1 régebbi speki, befektető, kicsi :D minek nevezzem, eladja a 800on szerzett papírjait, amit gyűjtött és volt neki mondjuk 10edb az most 47!!!millió. Kevés fórumozónak van 4700on 4IGre 47milliója szerintem. Egyébként tartom a véleményem, hogy párunknak sokkal több részvénye van, mert 1 éve még 40millióért 50edb részvényt tudott venni aki akart és most ez a 40milla 235milliót ér. a lényeg az eladott pakkokhoz sokkal több kicsi kell, vagy 1-2 alap, vagy 1-2 nagy. Ezért írom, hogy fogyunk. Valószínű 2-3 év múlva az 1 évvel ezelőtti 40millás pakk, pedig majd 400milla feletti értéket érhet :D Ezért érdemes tartani! 4700ft és 2,497milliárd jól járatják!
Napi átlag 4756ft. Ha jól emlékszem a pénteki is kb. itt volt. (Ha valaki tudja pontosan beírhatná) Gyakorlatilag itt 5e kapujában megy a porszívózás. Kicsit pihennie kell az árfolyamnak és majd mehetünk feljebb. Semmi nincs elkésve. 1 hónapja még rengetegen nem tudták elképzelni ezt az árfolyamot és 2800 körül voltunk. Én jelentére bíztam, hogy 5e küröl lesz, de előbb összejön és ha átlépjük, nagyobb rallyt is várak majd. 4675ft és 2,492milliárd Nagyon jó a pénteki !10% után! :D
Jó,hogy itt vagy!!!És akkor tulajdonképpen egy igazi régi motoros sok éve részvényestársat köszönhetünk a személyedben,aki szintén átélte itt is a nehezebb időket is!!Jó ilyeneket olvasni,ilyen beirásból egyből átjön,hogy egy újabb őszinte emberrel bővült a csapat!Jól mondod,feel,Orbi,Worthington,István mind nagy tudású emberkék,én nem,én inkább a bátran hazárdirozó szerencsés tipus vagyok,de sokan vannak itt tényleg rajtuk kívül is,akik értenek a dolgokhoz!További sok sikert!Jó egészséget,és sok boldog nyugdijas évet kivánok személy szerint!!!
Új hozzászólóként, de a Fórum régi olvasójaként: Üdvözlök
mindenkit!
Először is köszönetet szeretnék mondani, főleg egy-két
fórumtársnak, de tulajdonképpen minden itteni fórumozónak. Elsősorban rice2-nek.
Nem kevés pénzt elsősorban neki köszönhetek. Ha kicsit bátrabb vagyok, sokkal
többet. Köszönet még a többieknek is: feel, Kawaszabi77, Worthington,
orbitalis, Istvan1975, stb.
Rólam annyit, hogy egyáltalán nem értek a tőzsdéhez, jó pár
éve még azt sem tudtam, hogy létezik részvény, és azzal való kereskedés. Aztán
nyugdíjba mentem, és elkezdtem olvasgatni, információkat szerezgetni innen-onnan,
erről-arról – volt rá időm.
Laikusként 2021-ben vettem először 4iG részvényt, szinte a
csúcson, mert az olvasottak és a megérzéseim, alapján azt gondoltam, hogy jó/jó
lesz ez a cég. Vásárlásom után lefelé ment a 4iG árfolyama. Hát, kissé elkeseredtem,
de nem adtam el a részvényeket, mert hittem, hogy előbb-utóbb jó lesz ez, meg
hát pénzt elbukni sem szerettem volna. Gondoltam idő kérdése, és majd megy ez
fölfelé is. Közben rátaláltam erre a 4iG Fórumra is, aminek igen sok
információt köszönhetek. 4 évig ücsörögtem ebben a részvényben, de most azt a
pénzt majdnem megötszöröztem. Azóta folyamatosan bővítettem, és még egyetlen
darabot sem adtam el. Gondolom előbb-utóbb azért erre is sor fog kerülni, de valószínű,
hogy még nem az idén. Nem könnyű a sok információt szűrni, de az értő olvasás
azért nem hátrány. A 4iG lehetséges, hogy Magyarországon az évtized részvénye, vagy
előbb-utóbb az lesz. Nekem mindenképpen, mert a nyugdíjas évek nekem eddig
jobban jövedelmeztek, mint amikor robotoltam. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.