Csak az a KH felület elképesztően gyenge, időnkénti 1-2 kötögetésre való csak, normális kereskedésre teljesen alkalmatlan még az 2.0-ásnak csúfolt új változat is. Random óta nincs egy normális felület, még a NetbrokerPro áll hozzá a legközelebb, de annak a 2.0 verziója egy programozói hulladék, ahol feláldozták a funkcionalitást a dizájn oltárán.
Szolgálati közlemény:November 15-én Budapesten a Stex étteremben 4ig-es találkozó!Gyülekező 17 órakor!Aki szeretne részt venni,jelezze itt a fórumon majd!Aki Debrecenből jön annak a cehét én fizetem(jobbat most nem tudok),és fogunk menni majd Debrecenbe is,tervben van az is!Tuti még idén sor kerül rá,de most Budapest lesz a célállomás!Nem lövöm le a poént,de lesz informatikai szaki,aki rengeteg infót tud 4ig-ről is,bankos vonalon tevékenykedő kolléga,napi kereskedésre specializálódott részvényestárs,meg sokmindenki egyéb hasznos tanácsokkal szolgáló polgártárs is szerintem!Várjuk Vicust is szeretettel,meg mindenkit!!
Ami múlt héten is volt. 1-2 nap műpánik, aggódó fórumozók, vészmadarak, nagy megmondók, hogy eljött a világvége, aztán mégis csak megy tovább fel. Ez most ilyen játék.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.