Remélem én is és további sikereket kívánok. A 4IG legyen veled! :D és persze mindenkivel :D Azért még csak félig érett az a gyümölcs. Ha valaki kiszállásra adja a fejét, elég neki 10%-al csökkenteni szintenként, mert még idővel sokkal magasabb árfolyamok fognak jönni. Futtatni kell a táltost, mert az hozza a nyerőt. Én tényleg komolyan gondolom, hogy jönnek majd komoly külföldiek a papírba, főleg ha majd blue chip kategória lesz. Frankfurti bevezetés után már az is képbe kerülhet majd. sok károgó meg nem tudta, hogy aki kimarad az lemarad! :D és csak mondták minden szinten, hogy tömés, meg esés, meg csőd, stb. Én már 100ft-tól ezt hallgatom :D 4290ft és 2,24milliárd
Én is így gondolom! Még plusz van kint, de én csak mínuszt kaptam rá. Nem baj, akiknek szántam, azokhoz eljutott. Ha látok vagy hallok valami érdekeset, küldöm. Nekem már régota PLUSZ van!
👍Igen Rice!Beérett a gyümölcs,erre vártunk sok éve mi régiek,talán nevezhetem magam én is annak már!!Egyedül Neked köszönhetjük,hogy annó idejöttünk,voltak nehéz évek,de kitartottunk,és Nekünk az egész életünket megváltoztatta már ez a részvény!!Többit majd személyesen,remélem tudunk találkozni majd Veled is!!Üdv!
Szabi nálam is nyitva az ablak :D Arra nem is gondoltam, hogy így könnyebben tud "jönni befelé a pénz" :D Ha ez kell, még mínuszban is kinyitom majd :D 4270ft és 2,21milliárd
Nem értem továbbra sem, hogy miért kell olykor az elemzésedre sokaknak negatívan reagálni. Ahogy írtad a TA és a Funda más. Nekem sem tetszett az elmúlt hét és amit előtte láttam, de ez felhívja a figyelmem az óvatosságra, úgy hogy én itt "elsős" vagyok (február eleje óta). Sajnos a kulturált vélemény nyilvánítás nem divat, van mit tanulnunk, mondom ezt úgy hogy ez a topik azért egy felső polcnak számít szvsz. Köszönjük. Kitartást Neked! ;-)
Én voltam a "nagy felbeszélő" sokak szerint, pedig a legtöbbször "keveset" várok. Most írtam a Rábát, hogy kockázatos, erre már 4150ft is volt :D Év elején is a 4IGtől 1500-2000es árfolyamot vártam és 4e felett van :D Mert a hihetetlen, itt nem lehetetlen! Javítottam a várakozásom és most úgy gondolom, hogy idén még 5eft is lesz. Ha azt is így húzná túl, több mint duplán, akkor jóval 10eft felett kéne lenni :D Mondjuk azzal 1 év múlva szerintem mindenki kiegyezne :D Na de mikor tizedelik a papírt???? Jó lenne ha a jenkik 2dollárért tudnának venni, mert azt nagyon szeretik :D és az nekünk is nagyon jó lenne :D Annyiért már jöhet a bevezetés Frankfurtba!!! 4280ft és 2,15milliárd
""Nálam ajtó-ablak nyitva van most is,pedig csak 13 fok van,de tudjon befelé jönni a pénz!!" nem vagy normális már bocs. :) Kollégák csak néznek mi ilyen vicces. :)
Az ellen csapat ma újra kitüzheti a fekete zászlót,náluk ma is folytatódik tovább a hétvégi gyász:🏴!A csőd egyenlőre elkerüli a céget,meg az árfolyam omlás is!!🤣🚀🍾🥂Gondoltam iszok az egészségükre is zárás után,de inkább nem!Arra iszok,aki megérdemli!Többiekkel nem foglalkozok,minuszoljanak ha más dolguk nincs,engem nem zavar!
Minuszolhat ez a barom,ma rekord záró lesz,és újabb rekordokat dönt az árfolyam is már hétről hétre folyamatosan!Nálam ajtó-ablak nyitva van most is,pedig csak 13 fok van,de tudjon befelé jönni a pénz!!
Próbálják lassítani az emelkedést. Jó ez. Nem kell rohanni. Napi átlag is már jóval 4200!!! felett van. 4265ft és 2,12milliárd Hát nincs pöcsölés. Komoly kerekedés folyik. . Szabi60 Okos ez a nő és nagyon szépeket mondott a cégről, jövőről. Érdemes meghallgatni! Nekem a legfontosabb, hogy azt mondta "tulajdonosainkat ismerve" ő is további akvikat vár. Szerintem hamarosan jön 1 újabb ország bevétele, telekommunikációban.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.