Azt nem tudom kitől kaphattam erre negatív jelzést. Amikor emelkedik és le fogja próbálni 300-at:) Valakinek ennyire nem tetszik az emelkedés? Nagyon sajnálom szegényeket! Fáj nekik boztos!
Legyen igazatok és legyen a Rába 7000ft. Az csak jó ha a kisbefektetők is nyernek, mert akik régen gyűjtötték, ők már befektetők. 4IGnek is jó ha minél magasabb árfolyamon van. Ha vettél 800on 4IGét, ahhoz gratulálok. (de miattam?) . Szépen bejöttek a vevők. Reggel speki felrántás volt. Türelmes vevők vártak és olcsóbban próbáltak venni, de fogynak az eladók és folyamatosan drágul az árfolyam. Lehet csütörtök-péntekre újabb történelmi csúcsokon leszünk. Ma zárócsúcs várható!!! 4275ft és 1,8milliárd feletti forgalom Alakul!
nem egyszerű, tudom és még be is kell ültetni a a gyakorlatba. Aztán jöhet egy hír és keresztbe tehet, akár mindkét irányba! Egyszerűbb, ha leszóljuk és fikázzuk a ta-t. :) Fundás alapon nem fényes a cég!! Egyelőre a növekedési sztori árazása folyik. Fundamentálisan, az eredményességet, nyereséget nézve, korántsem fényes... Ez a két dolog, ha így marad, akkor valahol ütközni fog. Milyen árfolyam szinten, az még kérdéses, de nagyon is elképzelhető, hogy a ta előre fogja jelezni! Nem rövid idősíkon! :)) ...én technikai vonalon figyelem és elemzem, nem folyok bele a fundás részébe. Technikai szinteket kell figyelni, mindegy alul, vagy felül van. Ha az alsó megfogja, akkor felpattan, fordítva is így van. Mindig cikkcakkban halad a kereskedés, csak a hullámok nagysága változó! :)
Tudom kik kezében vannak pakkok és az több, mint 10%. Ők régóta várnak erre az emelkedésre. 7000 alatt nem fogják adni. Egyébként miattad is vagy 4IG-s. 800-ról. :-)))
Ha nem vezetik ki 4500ft simán benn van a Rábában, de azért én azt mondom a kivezetés kockázata benn van. 4IG strómanokon keresztül, már a bejelentés előtt, akár 1500 alatt is vetethetett Rába részvényt. Idén januárban 1300 alatti árfolyamról kezdett emelkedni és forgalom is növekedett. Mondjuk szerintem jó lenne ha a Rába a tőzsdén maradna. szerintem hagyják is és ha kivezetnék az kb. majd 1 év múlva lenne. Szép játék megy 4250en. Sokan találgatták ki lehet a képen a 4IGtől és írták, hogy senki. Szerintem a Blénessy László van a kép jobb oldalán. https://www.4ig.hu/nyito Kicsit hihetetlen, de a Rheinmetallnak (gondolom a közös cégbe) 34!!! állásajánlat van. Ezeken kívül rengeteg a 4Ignek is. Úgy néz ki, hogy az informatika is folyamatosan növekedik. 4270ft és 1,665milliárd Nagyon bika ez a táltos :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.