Raba nem érdekli őket 74% tulajdonnal azt csinálnak, amit akarnak, plusz hülyék lesznek kivezetni, a tőzsdéről, mart az egy-fokú védettséget jelent nekik a jövőben.
A 4iG Nyrt.
rendkívüli tájékoztatása
cégalapításról
A 4iG Nyrt. („4iG”) ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG 2025. október 31. napján 4iG
International Digital Infrastructure Zártkörűen Működő Részvénytársaság néven magyar leányvállalat
alapításáról döntött.
Budapest, 2025. október 31.
Azt hittem ez a dodo madár már lekopott innét.Keresed a klónikat :D Nincs itt semmi látnivaló, repülj tovább, ne irigykedj! . Közben alapítottunk 1 újabb céget: https://www.bet.hu/newkibdata/129343134/20251031_RT_c%C3%A9galap%C3%ADt%C3%A1s_HU.pdf Nincs megállás a cég megy előre. Ők tudják a célt, mi csak sejtjük. :D . November szép hónap lesz a 4IG történetében szerintem. Nehéz lesz tartani, sok újnak, mert újabb csúcsok jönnek majd. Persze folytatódik majd a régiek csökkentgetése is. 3890ft és 1.226milliárd
szerintem 4ig benne tudna lenni valami páncélos jármű gyártásban erre kellene neki a Rába. Eléggé egálba hozták az árfolyamot. Esetleg részvénycserés ügylet lesz?
Nem jött a nyolcadik utas, akkor zsák indult, közel van november 7-e, Trumpi fog adni valamit cserébe a ruszki olajról való lemondásért, többek között egy jó zsíros hadiipari együttműködést, plusz ne felejtsük el jövőre, ha buknak Lőrinc megy a kukába és majd innen jönnek a támogató pénzek, ilyen kemény szerződéseket nem tudnak betámadni. Szóval nagyon bizakodó vagyok!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.