Én nagyon remélem, hogy igen. Amúgy visszatérve az előző kérdésedhez, ha adhatok egy tippet... Az Excel (vagy az ingyenes LibreOffice Calc) teljesen alkalmas arra, hogy vezesd a tranzakcióidat és számol is helyetted. Nálam a listának van 9 oszlopa: Beker darab / Beker ár / Beker összeg / Kiker darab / Kiker ár / Kiker összeg / Profit / Tranzakciós jutalék / Osztalék. És vannak az összegző mezők: Realizált összesen / Osztalék összesen / Szumma profit / Nem realizált / Összesen minden. Formulákkal mindent automatikusan számol.
JG: " Múlt héten nagy örömömre szolgált, hogy találkozhattam Hatem Dowidarral, az e& csoport vezérigazgatójával a GITEX GLOBAL rendezvényen az Egyesült Arab Emírségekben, a világ legnagyobb technológiai és startup kiállításán, a 4iG Nyrt. és az e& csapataival együtt. Megbeszéléseink folytatták a nyár elején, az egyetértési megállapodásunk aláírását követően megkezdett munkát, amelynek középpontjában a tenger alatti kábelprojekttel kapcsolatos stratégiai partnerségünk végrehajtása, valamint a magyarországi és albániai adatközpont-beruházások, illetve a tágabb telekommunikációs és digitális infrastruktúra-fejlesztések állnak. A 4iG Csoportnál osztjuk az e& vízióját egy összekapcsoltabb és digitálisan felhatalmazottabb jövő építéséről. A régiók és iparágak közötti együttműködés megerősítése elengedhetetlen a digitális infrastruktúra teljes potenciáljának kiaknázásához és a partnereink és közösségeink számára hosszú távú értékteremtéshez."
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.