Tudod mi lenne a bátorság? Ha a portfolióm ekkora %-át, mint amennyi a 4ig volt, ezen az árfolyamon tartanám tovább ilyen kevéssel a "nyugdíj" előtt. Túlszaladt. Talán elég lett volna csökkenteni, de itt jön ki az, hogy nem is vagyok annyira bátor!
Ha tudnád mennyire bizonytalan vagyok a kiszállást illetően! De ha magamnak se tartom be az ígéreteimet, akkor valami nagyon félrement! Tanultam a múltbeli rossz tapasztalatokból, azért is tartok ott, ahol most vagyok és ezzel több, mint elégedett vagyok. Tévedhetetlen viszont nem! Ezért az én beírásaim alapján senki ne kereskedjen, inkább csak sztorinak szánom.
Sok mindent számoltam, és gondoltam ezzel kapcsolatban, de ez nem volt benne. Ezt szerintem (Rice-on kívül, ő mindig a kivétel) kevesen. Mondjuk most sem könnyű, hogy hol is van a kiszállási pont. Stayerke itt irigylésre méltó határozottsággal rendelkezik.
Ha mondjuk nekik hogy egy hét múlva 4000-es bulit is megtartjuk ott,akkor biztos örülni fognak!Holnap akkor találkozunk azzal aki eljön!!Ezt is megértük...3500ft feletti árfolyamon kereskednek a 4ig-gel...
Azt mondtam, hogy azt álmodtam, hogy 29.000 ft lett a 4ig hirtelen ! Na akkor eladnék minden poapíromat és egy évre tuti kivonnám magam a forgalomból !
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.