Volt minden,holnap pont kerül a faternak a kocsiprojekt végére is!Meg kórház,orvos,volt itt mindenkinek minden!Azért tegnap-tegnapelőtt nem voltam boldog az itteni dolgok miatt sem!Jó pihenést mindenkinek!Sziasztok!
Eddigi legmagasabb zárók: 2660ft 2610ft 2560ft 2500ft és a többi alatta. Vajon hol zár ma az árfolyam? Lehet a 3. legmagasabb történelmi záró lesz? vagy meghúzzák és a 2.??? 2605ft és 687milla Nagyon erős a papír. mi lesz ha még majd komoly hírek is jönnek?
Ugye mennyire hihetetlen ez a részvény? 2600 meg is van. Gondolom mikor írtam nem sokan hitték, hogy sikerül. Érdemes volt idegeskedni 1 kis esés után??? Jó kirázó kör volt. 2600ft és 648milla Szerintem most vannak a BÉTen olyan kis papírok, amit most a kiszálló 4IGsek vesznek és ezzel emelkednek, vagy éppen stagnálnak. Mi lesz ezekkel e részvényekkel, ha majd 3000 felett mindenki jönni akar vissza??? Vizionáltam, hogy 1000 felett jöhetnek a spekik és a forgalom, utána, hogy 2000 felett ez megésmérlődhet. (eddig gyorsabb is volt) Szerintem még 3000 felett lesz 1 gyorsulás, mert az emelkedést és a spekit rengeteg hír fogja támogatni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.