Jó reggelt!Én is fent vagyok!Igaz még az ágyon csak,de felkelek!Éjjel 3kor aludtam el,a BMW szalonba tegnap hozzámvágtak a hűtőből egy kurvahideg vizet,mikor szóltam hogy szomjas vagyok,én hülye megittam,most meg fáj a torkom!Ott voltak kint a kocsimba a 0.5-ös vizek,mindig van nálam,mentem volna ki!Csak annyira magyaráztak,nem akartam bunkó lenni,hogy le vagytok szarva!Na nézzük mi lesz itt ma!!
Ma elmaradt a teadélután gyerekek!De holnap reggel jöjjön mindenki 9re,hátha jobb nap virrad ránk,mint ma!Jó pihenést mindenkinek!Aki ideges igyon egy hibiszkusz teát lefekvés előtt még!Vagy cserélje le az asszonyt!Amelyik szimpatikusabb!Vagy mind a kettőt egyszerre!
Ha nem változik a nemzetközi hangulat a tőzsdéken(WS+EU),akkor a BÉT is hervatag lesz egy rövid időre.DE a 4IG fundamentumait,üzleti terveit, lehetőségeit, ezek az időszakos negatív tőkepiaci hangulatok nem tudják(nem fogják) keresztülhúzni!!!
Ahogy én látom sokan reflexből adták el a részvényt, kevesen stratégiai megfontolásból! A héten páran jelezték, hogy kiszálltak,régi motorosok voltak és elérték a célárukat, amihez nagy gratula! A részvény viszont nem omlott össze, hanem egy korrekciós szakaszban
van, ami természetes egy erőteljes emelkedés után. A 2380 Ft-os szint átmeneti bizonytalanságot okoz, ( lesz rés betöltés, vagy sem)amit sokan kihasználnak. A cég stratégiai iránya (űripar, védelmi digitalizáció, a Rába többségi tulajdonának megszerzése, stb...) stabil marad, akkor az
árfolyam gyorsan vissza fog kapaszkodni.Akik régen itt vagyunk sokkal nehezebb időket éltünk már meg, az újaknak kitartást javaslok, mert meg fogja érni! (Szvsz)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.