Visszatérve a tegnapi kérdésre én ikszelésre 3000-3300 közé tippelem,de 2700-3000 minimum!De lehet 4500 is,bármi lehet!Attól függ mekkorákat fognak durrantani,hányszor,és kik!
Talán fél éve írtam először, hogy a 4IG tulajdont szerezhet a Rábában, amit felfuttathat a hadiiparral és majd többszörösét érhet. Utoljára pont szerdás írtam. Úgy gondoltam, hogy a Rheinmetallal közösen veszik meg, de úgy látszik akkora üzlet lesz, hogy a 4IG előteremti a lóvét rá. Mondjuk azt hittem, hogy 51%nál megállnak, de nekik a 100% kell. Többször írtam, hogy mi kicsik nem tudjuk elképzelni mekkora tervek vannak a cégnél és a háttérből a Rheinmetall irányítja a hadiipari terjeszkedést. Többen nevettek mikor a Rába akviról írtam és tessék :D Coobra miben tévedtem? Tartom a véleményem, ha jön a hazai hadiipari akvi, utána lesz még bejelentés cég építéséről is 1 naggyal közösen. Ma 2200 fölé mehetünk. Cél a 2500, okt elejéig, ahogy Jászai több mint 1 éve megígérte a min. 400milliárdos értékteremtést az átalakítások végére. Persze a kicsik többsége ezt nem hitte el. Pénzük bánta. Akik tartjuk elégedettek lehetünk.
Teljes körű védelmi ipari bázist teremt meg a 4iG. Ezt már kevésbé lehet NER-es akciónak tekinteni, inkább komoly hadiipari-cég kialakítása, megteremtése a cél az ország fizikai védelmének megerősítésére. Ennek van, lesz is jövője!
Teljes körű védelmi ipari bázist teremt meg a 4iG. Ezt már kevésbé lehet NER-es akciónak tekinteni, inkább komoly hadiipari-cég kialakítása, megteremtése a cél az ország fizikai védelmének megerősítésére. Ennek van, lesz is jövője!
Ha úgy nézem akkor igen!De azért azt a rohadást ami ott ment,csodálom,hogy van,aki még ott van!Már tényleg csak a full fanatikus kategória tartotta azt is!Na nézzük mi lesz,újra izgalmas dolgok elé nézünk!
Megint szállunk egyet a sztatoszférába...és ez még csak a kezdet, a hír cunami még be sem indult + ez a negyedév már olyan pozitív számokat fog hozni, hogy öröm lesz nézni! Forgalom ma is milliárdos lesz??? :) Hajrá!!
Valaki itt a Rába megvételét rebesgette, hamarább be fog kovetkezni, mint talán gondolta volna. Mindenképpen 4iG Elon Jászaival az élen kis hazánk top cégévé változtatja a 4iGt.
Ez kurvajó!Pont most mondtam a múlt nap,nem lesz ott lófasz se!Meg eladtam 1540-en az összes papírt!Mondjuk gyanús volt hogy kikapkodták mindig a többezer darabokat!🤣RÁBAsztam!
a józan ész azt diktálná, hogy erre a hírre az árfolyamnak felfelé kell mennie... de ne felejtsük, hogy NER-es papírról van szó, valamint ott van a régi igazság: pletykára venni, hírre eladni Én mindenesetre erőteljes emelkedést vízionálok
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.