https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250619/a-magyar-kormany-a-szinfalak-mogott-komoly-targyalasokat-folytat-donald-trumppal-769067 . Ránk nézve pedig a lényeg: "A megbeszélések olyan projektekre fókuszálnak, mint az űripar, a védelmi ipar és az energetikai együttműködés, és bár gyors megállapodásra nem számítanak, Magyar szerint „nagy dolgok születhetnek a magyar emberek érdekében”. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy EU-tagként
Magyarország nem köthet önálló kereskedelmi megállapodást az Egyesült
Államokkal, de üzleti együttműködésre így is van lehetőség." . Szerintem majd jön 1 USA cég a 4IGbe és ezért cserébe a 4IG kap valamilyen kedvezményt. Az biztos, hogy az USaval komoly kapcsolata lesz a cégnek, mert rengeteget tárgyaltak már kint, Jászai, Fekete és Sárhegyi is. Kormányból itthon jött olyan platyka is, hogy lesz cég ami adómentességet kapna. Na ha ezt megcsinálnák és a 4IG lenne, az hatalmasat szólna, mert akár lehetne a 4IGén keresztül más cégnek is kereskedni USAval. Ezt mondjuk én sem hiszem, hogy meg tudják csinálni. A lényeg, amikor jön 1 konkrét komoly szerződés USA céggel, borítékolható a 10%-os ugrás az árfolyamban. A kérdés az, hogy addigra hol leszünk? 1700-1800 közt vagy 1900 körül, esetleg 2000nél??? 1796ft és 8milla Tegnap lekötötték, hogy tudjanak 1800 körül porszívózni. Nem jöttek elő az eladók. Feljebb kell tekerni azt a porszívót uraim :D
Remélem 1 hónapon belül meg is lesz :D Egyébként a cég tavaly október közepén kezdte a saját részvény vásárlásokat, még 800 ft-ért. Sokan írogatták a fórumon, hogy nem tudja majd kimozdítani az árfolyamot. kb. 1milliárdért vehettek és elmondható, hogy átlagban dupláztak rajt. Amit régebben vettek azon pedig még nagyobb a nyerő. jól csinálják! Így kell értéket teremteni. Ami fontos, hogy csak a kicsiktől vették, mert minden nagynak maradt a dbszáma! 1896ft és 137milla Lassan jöhet a telekommunikációs hálózat kisebbségi értékesítése. Szerintem min. 200milliárd jöhet a cégbe, ha eladják a 45%-át.
Sárhegyi is mindenfelé pezseg. Nehezen hiszem, hogy cél nélkül utazgat, beszélget, tárgyal. Cég fizeti az utazásait. Az is érdekes, hogy mit tudhat a cég, hogy Jászaival együtt, mindenhol fogadják és tárgyalnak velük. Valószínűnek tartom, hogy a befektetők felé nagy meglepetések lesznek ősszel, mert kb. addigra realizálódhatnak a tárgyalások. Nyár van és a tőzsdén kezdődik a pangás. Az látszik a fórumokon is, hogy csökken a 4IGben a kicsik száma. Ma a 2 fórumon összesen 10en írtunk. Kicsik nem piszkálják itt 1800 körül és valószínű még sokan fogják eladni, vagy csökkenteni 2000 előtt. Utána szerintem megint jönnek a spekik 2000 felett. 1790ft és 110milla
Én még egy kicsit szkeptikus vagyok. Többször voltunk már 1800 felett, de sajnos nem sokáig. Remélem ma 1800 felett zárunk. Amúgy visszatérve a közelgő NATO csúcstalálkozóra, nagy valószínűséggel meg fognak abban állapodni, hogy a hadipari kiadásokat az egyes tagországok milyen ütemben emeljék először 3,5, majd 5%-ra (az ha jól emlékszem 2030-as cél lenne). Összességében az biztos, hogy hatalmas összegeket fognak ebbe az iparágba tolni és ez előbb-utóbb az árfolyamon is látszani fog. R: 1800
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.