Szerintem, egyelőre semmit, mert az adósságban is részesednie kell . Esetleg, visszavásárolják a 20%-ot ! Azért, kíváncsi leszek, a holnapi Izraeli PM látogatása után, mi lesz? Biztos, hogy ez is szóba kerül majd a 4 nap alatt.
Gyűjtik ezt most is. ekkora emelkedés után a korrekcióban valakik szépen bezsákolják az eldobott pakkokat. Csendes gyűjtés folyik, amit a türelmetlenek nem is vesznek észre. Záróra lehet visszateszik majd. 1658ft és 54milla
Igazad van, tény az tény. De azért fura, hogy épp a 4iG-t
emelted ki, amikor az elmúlt héten elég szép rallyt produkált. Számomra ez
inkább azt jelzi, hogy valaki talán lemaradt róla, és most bosszantja a
korrekció.
érdekes összefüggéseket látsz bele abba, hogy leírtam egy tényt... kicsit izzadságszagú, meg erőltetett a következtetésed! Gondolhatsz bármit, de a tény, attól tény marad: a kommentem időpontjában tett megállapításom tökéletesen fedte a valóságot
Én már több éve írogatom, hogy ha 1 cég fejlődik, növekedik és eredményes lesz, majd az árfolyam is követi. A cég folyamatosan nagy növekedésen megy keresztül. Ezt az árfolyam is leköveti idővel. 800as szint rettentően alulértékelt volt. Most, hogy duplázott és az emelkedés megállt, jönnek azok az eladók, akik azért vettek bele mert további folyamatos, gyors emelkedésben bíztak. Akik ugrálni szeretnek, azok kiesnek a papírból. 1600as szint folyamatosan erősödik. Innét majd jöhet 1 újabb ugrás, akár 2000ig. Az árfolyam még mindig alulértékelt. Ha a jövő lehetőségeit is nézzük, akkor pedig rendkívül olcsónak számít. Én bízom az idei 2500ft-os árfolyamban. Vezérek még 800nál több mint 400milliárdos értékteremtést vártak az átalakítások lezárásáig. (Őszig!!!) Ha csak 400milliárd teljesülne 2100ft fölé kellene mennie, de ők 400 milliárd felettit várnak. Szerintem a spekik is újra 2000ft felett jönnének a papírba. Persze a 2000et nem könnyű átvinni, mert pszichológiai szint, de ha sikerül, jöhet 1 ugrás is. Az árfolyam több mint 800ft-ot emelkedett 4 hónap alatt és még idén ennyi benne is van szvsz. . 1Qben az EURós hitel kicsit szépíthetett az eredményen, mert kb.8-9milliárdos nyereség keletkezhetett. Mivel az informatika az 1 és a 2. negyedben nagy veszteségeket hoz (mivel a 3. és 4. negyedben jönnek a nagy bevételek)ezért valószínű, hogy kisebb veszteség lesz, de akár 0 közeli eredmény. 3. és 4 negyedben viszont már komoly nyereséget hoz szerintem a cég és ez majd az árfolyamban is beárazódik. 1638ft és 40milla
"Küszöbön a magyar űripari központ elindítása Az ütemtervnek megfelelően halad a Közép-Kelet Európában egyedülálló, magánberuházásban több mint 10 mrd forintból megvalósuló űrtechnológiai gyártóközpont építése Martonvásáron. A 4iG Csoporthoz tartozó Remred Zrt. #REMTECH névre keresztelt űrközpontját a tervek szerint 2026. második felében adják át, ahol a tesztelést követően a műholdak gyártása is megkezdődhet. „Az űripar óriási lehetőséget rejt magában, amelyben nem akarunk lemaradni, részt veszünk a globális versenyben. A 4iG Csoport által megvalósított martonvásári REMTECH űrtechnológiai gyártó- és innovációs központ fontos lépés a magyarországi űripari ökoszisztéma további fejlesztésében, illetve abban, hogy meghatározó űripari szereplővé válhassunk a régióban. A magyar műholdgyártási képesség ráadásul nem csupán gazdasági, hanem biztonsági és szuverenitási kérdés is” – emelte ki a REMTECH bokrétaünnepségén Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter. „A REMTECH sokkal több mint egy új épület: a teljes űripari ökoszisztémánk része és egyben olyan high-tech központ, amely Magyarország számára ismét helyet biztosít a nemzetközi technológiai térképen, valamint kulcsszerepet játszik a legnagyobb magánfinanszírozásból megvalósuló régiós űrprogram, a HUSAT sikerében is” – tette hozzá Sárhegyi István, a 4iG Űr és Védelmi Technológiák Zrt. vezérigazgatója. Az 4iG Űr és Védelmi Technológiák Zrt. a régióban egyedülálló űripari ökoszisztémája három pillérből épül fel, melynek első pillére a REMTECH űrközpontban megvalósuló űreszközgyártás. A csúcstechnológiás gyártási kapacitást biztosító központ építése a napokban újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen a 4000 négyzetméteres épület elérte legmagasabb pontját."
Érdekes nap volt, így munka után visszanêzve. A bankból kiszállni jó ötlet volt jóval magasabban, majd beszállni ide. A legjobb viszont a stop volt. Ên kipontozódtam zêrón.. Ezek az ad hoc Nagymarcsis intézkedések nem tetszenek. Napok kérdese volt ételárrés szabályok után a bankszektor.. tipli is volt onnan múlt héten. Partvonalról figyelünk Cash is King alapon. Jó profitot.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.