Nekem van egy megoldásom!Elektromos tankok!!Az lesz a jövő!Nem is kéne beruházni a kormányoknak,engedélyezni kéne a harckocsikat magánembereknek is!Én biztos vennék egy 3 Leopárdot,vagy valamit!Azzal is le tudok menni a konditerembe,meg a Teszkóba!Gyereknek is vennék,az is itthon van,szeret vadászni,akkor kiugrana tankkal,puskát se kéne vigyen,azzal is ledurranthatna egy szarvast,vagy bármit!Vannak itt korlátlan lehetőségek!Mesterséges intelligencia,önvezető tank,menne magától,azt a fiam meg fent lenne a toronyba,azt puffogtatna!Sárba se ragadna be,stb!Gumit se kéne rá venni!Mondjuk a súlyadó az még kérdéses!Ma kaptam meg a súlyadókat,oda ment anyámékhoz,majdnem ki kellett hívni a mentőket,anyám meglátta mennyi!
A Si vis pacem, para bellum - "Ha békét akarsz, készülj a háborúra" Szerintem Európának már régen fegyverkeznie kellett volna! Hol vannak már az erős birodalmak, amik jellemezték a kontinenst?! Jelenleg az energia a legnagyobb kincs a földön! Az olaj véges mennyiségű, így a hadiparban az olaj és olajszármazékú üzemanyag pótolhatatlan, hiszen az működteti a harcjárműveket. Európa pedig nem gazdag olajban! Ez évszázad közepére (mindjárt itt van) gyakorlatilag stratégiai célokra marad csak üzemanyag! Csúnya világ jön majd szvsz! Valószínűleg a legerősebb hadsereggel rendelkező államok tudják majd megállítani az emberi kapzsiságból fakadó területszerzési (harc a vízért, a termőföldért, ásványi kincsekért) háborúkat, vagy megvédeni országukat! Nem véletlenül célpont jelenleg Ukrajna! Ukrajna nagy lelőhelyekkel rendelkezik kritikus ásványkincsekből, többek között lítiumból, grafitból, kobaltból, titánból és néhány ritkaföldfémből. Ezenkívül kőolaj-, földgáz- és szénkészletekkel is rendelkezik. Ez a háború is a jövőről szól!
Ha a világ leggazdagabb emberét nem hívnám futobolondnak. Gondolom saját magadat nem tartod bolondnak. En orulnék, ha lenne bennem egy kis Musk-féle bolondéria.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.