Nem látom most a nagy erőt a papirba!Én most óvatosságra megyek!Nem kockáztatok már nagyokat!Nagyon nagy a rizikó,fel van fújva minden,mögötte meg semmi!Nem a 4igröl beszélek most,gazdaságok,tőzsdék,háború megy tovàbb,vámháborúk,EU ámokfutásai,én speciel semmi jóra nem számitok a közeljövőben!Rossz a háttér!Nehogy a repülőrajt mélyrepülésbe forduljon!Nem is megyek bele,de a kormány is amiket itt behoz,úgy csinálnak mintha Dubai-t irányitanák kábé!
Itt az van, ha több napig nincs hír csorog lefelé, mert a sok türelmetlen eladja. Hír nélküli napokon sok skalphuszár, még azt is elfelejti, miért is vett bele. Itt is lesz olyan, hogy 1 hónapig nem lesz hír. Van aki csak az emelkedést nézi és akkor vesz. . Köszi, de próféta nem vagyok. Sokszor direkt nem is figyelem a mozgást, mert a sok beírás miatt még elhiszem, hogy esnie, vagy éppen emelkednie kell. Tartom a véleményem, hogy a napizás kockázatos, főleg úgy, hogy van gyűjtő is. . A lényeg az új zárócsúcs, ami még a következő 2-3 évben többször megdől. Én egyébként ha nem lesz hír 1600 és 1800 közti liftezést várok a következő hetekben. Vannak tervezett hírek amik szerintem még idén bejelentésre kerülnek és akkor bízom a 2500 bevételében is, még idén.
Proféta vagy Rice:) Jó helyen vagy úton a csillagok felé! És köszönet a sok kiváló meglátásért! Annyi biztos, hogy ebben a igen fos nemzetközi környezetben, kevés zöld színű rv között a BÉT-en, ma is tudtunk feljebb kapaszkodni. Szerintem olyan szinten vagyunk, hogy innen ha jön végre egy matematikai értékkel is bíró, konkrét hír, azután senki nem lesz aki megakadályozza, hogy ne 2-essel kezdődjön az árfolyamunk. Addig a türelmetlenek menjenek olvassanak MTelekom topicot meg hasonlókat, jókat lehet mosolyogni! Kitartás, nem kell egy nap alatt felszántani a BÉT-et, lesz még idő, aztán a sok nagyokos már csak szeretne felülni rá, de nem lesz olcsó dolog! :) Jó spekit!
OTPnél nem is értem, hogy eddig miért nem gyűjtötték. Remélem jó lesz a jelentés, mert sok certim van. 4IG biztos, hogy újabb záró csúcs lesz. 1754ft és 516milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.