Köszi! S.Worthington is betette és már olvastam. Szerintem osztalék nem lesz idén, de az idei év után jövőre már lesz. 2020ban és 2021ben fizettek eddig osztalékot, meg még a Freesoftti időkben is 2X. Elindult a lifteztetés. Lehet benéz 1700 alá is??? 1716ft és 266milla
Azt is tegyük hozzá hogy nagy szerencséje van vagy fehér telefonja? Ezt is siman bezuzhatták volna az opusba mint anno a konzumot A konzumosok rengeteget buktak
Rice! Eddig ha jól emlékszem 3 -szor ,2020,2021,2022 évben fizettek osztalékot a (megelőző évekre) tavaly,tavalyelött kimaradt és idén sem várja senki.Ezért is volt furcsa nekem ez a nyilatkozata Fekete Petérnek.Bár megjegyzem itt most alighanem senkit nem az osztalék utáni vágy izgatja,hanem a felskálázható cégsztori ami inkább rövidebb távon nagyobbat szólhat árfolyam nyereségként,azonban hosszútávon stabil passziv osztalék papír lehet ezeken az árfolyamokon.Ámbár a te osztalékod már most is jól látható kis zsebpénz volna ha csak jelképes összeget szavazna is meg a közgyűlés jelzés értéknek ((sokan kiegyznének vele ( én is )mellékesként! A cikk utolsó bekezdésében találod:: https://hvg.hu/kkv/20250303_Rekordevet-zart-a-4iG-2024-ben?s=hk
Pedig sokáig bízott a kismadár ebben a papírban. Valszeg korán adta el és nem tudja lenyelni a békát, hogy drágábban visszavegye, pedig így is szép nyerőt tehetne zsebre. Én is kiugrottam 14xx-nél aztán csak pislogtam, de ez a tegnapi 15xx új esélyt adott! Éltem vele, boldog vagyok. Nem rossz ez így se, bevallom nincsenek olyan kötélidegeim, mint Ricenak.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.