Talán összefügg a tegnapi közleménnyel: („AH Média”), valamint az AH Infrastruktúra Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaságnak („AH Infra”) a 2024. november 26. napján elhatározott beolvadásos kiválás útján történő szétválásuk 2025. február 28. napján megvalósult (beolvadásos kiválások napja), melyre tekintettel az AH Média és AH Infra műsorszóró üzletágai 2025. március 1-jével a szintén a 4iG Távközlési Holding Zrt. kizárólagos tulajdonában álló 4iG Műsorszóró Infrastruktúra Korlátolt Felelősségű Társasághoz kerültek.
Én sem értem,lehet már idén fizetnek???Nagyon durva lenne!De az elmúlt hónapok is nagyon durvák voltak,és már azon se lepődnék meg,ha bejelentenék azt is!
https://hvg.hu/kkv/20250303_Rekordevet-zart-a-4iG-2024-ben A HVG kérdésére Fekete elmondta: az osztalékfizetés a korábbi években a növekedési tervek finanszírozása miatt maradt el, az idei évre még nem döntötték el, hogy javasolnak-e a közgyűlésnek osztalékfizetést. Ez sem mellékes: A Rheinmetallal való együttműködésről elhangzott: informatikai területen egy közös cég, az R4 is működik, ezzel az a cél, hogy a német hadiipari vállalat teljes IT-operációját az R4-ből működtessék, ehhez a jelenlegi 150 főről első körben 200-ra, majd 350 főre akarják emelni a mérnökállományt, amit nehezít, hogy nagy a szakemberhiány.
Belinkelhetnéd hol írnak erről, mert én semmit nem olvastam róla, hogy osztalékról is volt szó. Mondjuk szerintem tuti nem lesz, de majd az idei év után már jövőre valószínű, hogy lesz.
Itt konkrétan a 2024 év eredménye után a 2025 évben fizetendő osztalék kérdése merült fel.ezért írtam értetlenül a mínusz 48Mrd-ot. Így max az eredménytartalék terhére lehetne fizetni idén.Ezért is nem értettem ,hogy miért nem zárkózott el teljesen határozottan Fekete a HVG kérdésekor.
A 25-ös év eredménye után lesz 26-ban oszti!Nem?De mintha annó erről is lett volna szó,első évben,mikor nem fizettek!Nekem valami ilyen dereng,hogy akkor azt mondták,hogy 2-3 évig nem lesz,utána fizetnek majd,ha lezárulnak ezek az "átalakitások" meg minden,és újra termőre fordul a fa,akkor lehet a gyümölcsöt leszedni!Ezt a fás-gyümölcsös dolgot nem mondták,ezt én hasonlítottam így össze a céggel,hogy a cég is olyan lesz most,mint egy termőre fordult gyümölcsösfa,azt mindig több gyümölcsöt lehet szüretelni majd róla!
Fura ,hogy HVG osztalék kérdésére azonnal nem mondott kapásból nemet Fekete Péter. Eddig fel sem merült egyáltalán senki nem is várta ,főleg most prezentált -48mrd eredmény publikálása után! Nem is értem ...mi lehet itt?
Az euró- és dolláralapú finanszírozás elkerülhetetlen lesz a vállalat életében, ahogy a Mol, a Richter vagy az OTP is finanszírozza magát a nemzetközi kötvénypiacokon, ráadásul 1-2 tervezett akvizícióhoz erre mindenképpen szükség is lesz. A HVG kérdésére Fekete elmondta: az osztalékfizetés a korábbi években a növekedési tervek finanszírozása miatt maradt el, az idei évre még nem döntötték el, hogy javasolnak-e a közgyűlésnek osztalékfizetést
https://invst.ly/199zqa Óráson nagyon túladott volt, innen pattant fel.Valódi kitöréshez folytatódnia kellene egy szint erősítésnek és onnan tovább fel. Egyelőre a csökkenő csatornát még nem hagyta el. https://invst.ly/199zrf Naposon még jobban látszik a gravitál még a széles csatornájába, kérdés, hogy annak a teteje megállítja-e és tartós növekedésben vagy oldalazában tartja. Március 26-ig ennek TA alapján el kellene dőlnie.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.