Szerintem nem jól értelmezed a kommentjeimet. Ha olvastál volna régebbről, akkor tudnád, hogy rice mellett kb én voltam még a kitartó híve annak, hogy 2025-2026-ben komoly növekedés lesz az árfolyamban. Viszont a részvények mozgásának van egy ritmusa, egy mintája. Hol bejön, hol nem, de ettől még sokszor felismerhető. Itt most azt történt, hogy hirtelen nagyon sokat (cca 1200p) mozgott felfelé az árfolyam. Mindezt úgy, hogy nem történt igazából semmi fundamentális, hanem hírek, pletykák kezdtek feloldódni. Én továbbra is felfelé várom hosszú távon, de nem 3-7 nap alatt kell egy részvénynek a teljes pályáját megfutni. Nézd meg a Telekomot vagy az Appot azok hogyan haladtak szépen felfelé 2 éven át. Itt most kicsit kapkodós lett a figura, de meglátjuk. Eddig amit írtam pár napra előre, az nagyjából bejött. TA alapján 1550 egy erősebb megálló lehet, onnan jó lenne ha fordulna. Nem tartom kizártnak, hogy lentebb is megy, de én pl nem pánikolnék és nem is pánikolok. Van egy pakkom, amit nem adtam 1800 felett sem és most sem, mert a terv, hogy 2000 felett adom majd, vagy még akkor sem, hanem megtartom osztalék papírnak.
A jelentésnek arról kell hogy szóljon milyen tendenciát követ a cég.Szvsz ebben nem lesz hiba.Nem igazán értem az esés víziót.TA-ban nem hiszek és ezt a riogatást sem kedvelem.Venni akarsz, tedd azt.A kilátások pedig igen pozitivak
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.