Én sem értem, hogy mi értelme van a "kisbüfizésnek". Ez egy csúnya katedórizálás, amit ráadásul gúnyolódva hsznál itt némelyik versenyző. Kinek, mi köze ahhoz ki, mennyi pénzt áldoz erre a befektetésre? Ez hogyan jelent bárki számára egyfajta mérőszámot?
Nem értem,miért kell a kisbüfiket okolni,Hol kezdődik a kisbüfi?Ha valaki/K/5-10 k-s pakkot vásárol,az már sztem nem kispályás.Megélted a KONZUM -OPUS történett?bármikor lejátszódhat ismét,csak nagyságrendi difi lehet benne,mert az infláció itt is működik.Ismerősöm mondta,covid óta egy nagyságrendel ugrott a bevétele,ebből tud operálni.Tehát hol kezdődik a kisbüfi és honnan Profi egy vásárló?
Tervezett időpont Esemény 2025. február 28. Tájékoztató a 2024. évi negyedik negyedéves eredményről 2025. március 31. Közgyűlési meghívó közzététele 2025. április 09. Közgyűlési előterjesztések és határozati javaslatok közzététele 2025. április 30. Éves rendes közgyűlés megtartása 2025. április 30. Közgyűlési határozatok közzététele 2025. április 30. 2024. évi egyedi és konszolidált IFRS beszámoló közzététele 2025. május 30. Tájékoztató a 2025. évi első negyedéves eredményről 2025. augusztus 29. 2025. évi első féléves konszolidált IFRS beszámoló közzététele 2025. november 28. Tájékoztató a 2025. évi harmadik negyedéves eredményről
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.