Most van nagy dilemma a nagyoknál. Várni, vagy sietni, Kitépni, vagy leönteni, Ébresztőt fújni, vagy altatni, Kivárni, vagy meglépni Adni, vagy nem adni, Venni, vagy nem venni az itt a kérdés :D 1420ft és 39milla napi átlag:1429ft
Többen írták, hogy Jászai csak díszlet Volt Orbán mellett USAban a tárgyaláson. A mai hírből is látszik, hogy ahova Jászai elutazik, ott valami történni fog idővel. (Kína, Montenegró, Albánia, USA) Bő 2 hónapja volt Jászai USAban és már az első együttműködésről a szándéknyilatkozat meg is köttetett. Elon Muskkal is lesz, mert a nagyobb műholdat az ő cégével szeretnek felküldeni. Na utána újra lesz tűzijáték az árfolyamban. Jobb ilyen csendes napokon gyűjteni, mint amikor több százalékokat ugrik. Egyesült Arab Emirátusokban januárban tárgyalt. Szerintem tavaszig onnét is jönnek majd hírek. Izraelben pedig a Sárhegyi István tárgyalt 1 hete. azt nyilatkozta: "Gyümölcsöző találkozókkal indítottunk" Lengyelekkel való együttműködés vizsgálatáról pedig pénteken nyilatkoztak. Szerintem majd EU is belép és a NATO és persze Németország a Rheinmetallal. Az ország egyik legismertebb és legnagyobb cége lesz a 4IG!!! . Szépen erősödnek az 1000 feletti szintek. Emelkedhetnénk is akár újra. Az alulértékeltség és a növekedési lehetőségek miatt, még sok befektető érkezhet a papírba. Ha jönnek majd vissza a BÉTre a külföldiek, abból is nagyot prifitálhatunk, mert a BÉT ötödik legnagyobb papírja a 4IG. Elon Musk meg majd 2000 fölé repítheti :D 1430ft és 26millió Nincs eddig vételi kedv a papírra. A kevés kicsi akik maradtak, nem nagyon szórják, de venni sem merik.
Életem reszvénypiaci buktaja az spce virgin galactic volt, eletem tozsdei reszveny legnagyobb nyeroje pedig a 4ig...kicsit tartok igy az uripartol, de azert bizom benne, hogy a műhold ipar egy biztosabb üzletág mint a kereskedelmi űrturizmus... :-)
Na kérem amit itt már páran többször leírtunk. USA belép a 4IG üzletágába. szerintem jön majd a NATO és az EU is :D Ma azért 1450 körül kéne kereskedni, ilyen nagy hír után.
A sok kicsi dobása kedvezhet a nagyoknak, mert ha kis forgalmű napokon le tudják vinni mondjuk 1200 alá, akkor megint lesznek szép beszállók. Akik nagyban vették azok nem csak árfolyamnyereségre, hanem az esetleges 2027-es osztalékra is bazíroznak már, hiszen a 3-5 éves befektetési ablakban az már benne van.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.