Azért itt nem csak a kicsik szórták,hanem sokan bekakiltak,és realizáltak,akik koránról benne voltak!1000 alól is volt bőven 20-30% feletti haszon,aki eldobta!És igen!Jászai akciózik a Viktorékkal tovább!!Meg ott az amcsi szál is,amit már beindított!Lesz itt élet újra,én lehet holnap még veszek,alszom egyet,azt meglátom mit álmodok!
Napi átlag az még egészséges korrekció. kicsit túltolta az árfolyam, de ennél többet is emelkedett egyhuzamban, 1 nap alatt. Szaudi út után jászai nyilatkozik és megint száguld +10%-ot. Sok kicsi szórja a mai hír és a rásegítés után, pedig a nagyok átárazzák a papírt. 1260ft
Legalább a szél ne fújt volna azt tudtam volna egy normálisat motorozni!De nincs veszve semmi, kiállok valami normális autóval a garázsból azt megyek egy jót, mindjárt jobb kedvem lesz!Minek tartom ezeket a dögöket is a garázsba?Pont ezért,hogy ha szar a kedvem,akkor el tudjam 1perc alatt felejteni minden gondom-bajom!Semmi más haszna nincs!Fel a fejjel,veszett már több is Mohácsnál is,meg máshol is!Holnap majd gyertek azért!Sziasztok!
Esik a tech szektor, ideges a hangulat, ilyenkor jobbat lehet rajta lökni lefelé. Rosszabb forgatókönyv lenne, ha kiszáradna megint a likviditás és hetekig csorogna lefelé.
Berakták azt a régi cikket többször,aztán 1-2 ember beijedt aztán elkezdte adni.Utána jött a csorda szellem,aztán még többen elkezdték adni,ami lavinát generált.Meg ennyi nap emelkedés után szükség is lett volna egy kis korrekcióra,de szerintem sem ekkorára.
Az esetek többségében a technika analizálgatásnak van haszna véleményem szerint. Viszont jelen esetben, amikor egy hatalmas vevő viszi a hátán a papírt, akkor az összes teóriánkat kidobhatjuk nagy ívben, mert úgyis az fog történni, ami a hatalmas vevő érdekeit szolgálja. Különösen így, hogy több sajtó orgánum ma reggel összehangoltan célkeresztbe is vette a részvényt negatív kontextusban. Ezt csak előre leegyeztetve és megtervezve lehetett kivitelezni. Ez is csak azt támasztja alá, hogy a vevő sporttársnak hatalmas befolyása és temérdek dellája van. Illetve azt, hogy ma már olcsóbban akart zsákolni és bőségesen nyílt is rá lehetősége a forgalom alapján. Ha valaki azt gondolja, hogy ő nem fog hatalmas nagy hozamot realizálni, az nagyon téved. Minél többen szállnak ki most, annál nagyobb lesz a húzóerő később, de addigra jelentősen csökkenni fog a likvid közkéz és kevesebb lesz az eladó. Az egy hatalmas vevő mondjuk jelenthet több embert is akik azonos érdekkőrhöz tartoznak. Nekem ez az elméletem. Régen is így csinálták a nagyok és ez a mai modern időkben sincs máshogy. Ennyi.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.