Szépen, sumákban emelkedik az árfolyam. Nem állnak be nagy pakkokkal a vételi oldalra és úgy tűnik, hogy kisebb pakk eladással is nagyot eshet. A kicsik többsége várja az esést és pakolja az eladási oldalt, persze valaki közben porszívózik és gyűjti. Sokan elhitték, hogy a nagy eladó majd minden szinten szórja, pedig lehet elfogyott neki, vagy sokan lefelé várták és úgy gondolták, hogy 1000 alatt érdemes adni és nem is volt nagy eladó. (Többen azt hittük a törökök adják, de a 4IG oldalán az szerepel, hogy most is 4% felett vannak. . A lényeg, hogy most itt 1000 körül megy a porszívózás és lehet, hogy majd 2-3 héten belül 1100nél fog toporogni a papír, akár hírek nélkül is, mert olcsó. Régebben is írtam, hogy 1000ről könnyen pattanhat 1100ra. 1018ft és 80milla Akik 600nál és 800nál adták, most meglepetten néznek. Hányan okoskodtak, hogy ráérnek 4Igét venni majd 2 év múlva :D Remélem majd veszik is 2000 felett :D
Én nem a forgalom miatt, hanem a tranzakció milyensége miatt. Lényegtelen, óráson jó volt látni, hogy amikor szintet lépett, akkor szépen be is állt és oldalazni kezdett.
Próbarepülés megvolt!Minden a helyén!1000 fölé kell menni majd!Valakik gyűjtik!Jó lesz ez!870-880,920-930,lehet most 970-980 lesz egy kis gyűjtögetés!De ha az irányitótoronyban az a parancs, folytatódik az űrrepülés!Mindenki pucolja meg a szkafanderjét,az a biztos,bármikor kellhet!Az enyém már kész van!🚀
Szép lett a napi átlagunk is, 978,7ft. Mi lenne itt, ha még Jászai is böfögne valamit. Kíváncsi vagyok mennyit vett, vesz a cég és milyen árfolyamon. Pénteken kiderül.
Csak vigyázz,hogy ha nős vagy,vagy van valakid,akkor ésszel írogass a naptárba,hogy mennyit kerestél mondjuk!A szó elszáll,az írás marad,ha van a közeledben egy papír darab!!
A mai naptól minden más lesz:))) Megszilárdítottuk a sokéves oldalazó csatornából kilépést, átlépve egy új felfelé mutató trendbe. Végre végleg felébredt a papper a csipkejózsika álmából. A mai zárást tutira realba fogom végigizgulni és a naptáramban is megjelölöm a mai napotxD
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.