Telekom kivételével szinte minden esik. BUX közel -3% OTP több mint -6% Ez nem tréfa. Sokan megint kapkodnak gondolom. 4IG 845ft és 45milla közben 863 és 52milla Valaki megvesz mindent!!!
OTP nagy esésben van és ez most húzza lefelé a piacot. Sokan átugranak oda beszállni. Máshol eladnak, ott vesznek. Ezt az eladási hullámot most pont a cégnek vételre kéne kihasználnia, mert pár nap és fordul a piac. 844ft-ig jött le a papír. 862ft és 39milla Piac esik, mi meg lehet nem??? Valaki rácsapott a vételi gombra. Remélem a cég hamarosan rácsap :D
Közben jött a megerősítés ebben a cikkben: https://www.portfolio.hu/uzlet/20230921/izgalmas-spekulaciora-bukkantunk-ez-is-tovabb-hajthatja-a-telekom-arfolyamat-640879 Ha kivezetnék a Telekomot akkor min. 710ft-ot kéne fizetni a kicsiknek. "Nagy" elemzők, vagy inkább jósok pomperrel az élen meg 360nal számoltak és írogatták, hogy dupla árfolyamon vették meg a Vodát :D (min. könyv szerinti értéken kellett volna) Hát a Telekom tulaja valószínű 1000ért sem adná és most az a spekuláció, hogy lehet kivezetik min.710ért. Megint megdőlt a károgók több hónapig tartó híresztelése, hogy a 4IG mindent dupla árfolyamon vesz. Írták a Digire és a Vodára is. Persze a most érkező 68milliárdos eladásra már semmit nem írtak és majd valószínű AHás cég eladása után is némák maradnak :D Csendben várják a csődöt :D :D :D vicces jósok :D 863ft és 11milla
Mikor 510volt a Telekom írtam, hogy pomperék még 360al számoltak, hogy ahhoz képest drága a Vodafon. Mikor 600 felett lesz a Telekom mit számolnak majd??? Jövőre ha komoly kamatcsökkentések lesznek, akkor jóval fölé is mehet. Van aki már rövidre is ezt várja: https://www.vg.hu/podcastok/hatalmasat-ugorhat-a-telekom-profitmarzsa-de-ezt-nem-nezi-majd-mindenki-jo-szemmel . Jó lenne ha a cég is terítené a lapjait és komoly prezivel kijönne majd ősszel. Várható bevételekről, nyereségről, üzletáganként a következő 2-3 évre. Ez nagyot szólna. Eddig szándékosan nem tettek közzé a jövővel kapcsolatos számokat, ezt Jászai nyilatkozta. Szerintem azért mert így olcsóbban tudják gyűjteni. Közkéz már minimális és csak a legkitartóbb kicsik ülnek a papírban. Lassan itt az idő, hogy mindenki megismerje a várható jövőt. Közben majd az űripar is beindul :D https://www.portfolio.hu/global/20230919/magyarorszag-embert-kuld-a-vilagurbe-640683 856ft és 10milla
A cég állandóan tárgyal és folyamatosan rengeteg céget világít át. (Akkor soha nem vehetnének, mert az elmúlt 3évben is folyamatosan csak jöttek a hírek meg még a következő 2 év is ilyen lesz szerintem.) Mivel bejelentették, hogy létrehoztak 2 céget az AH alatt és az egyiket részben eladják, ez már köztudott. Szerintem vehetnék akkor is ha pl. 1 hét múlva lenne eladva. 06.22-én és 23-án is vettek, majd 30-án bejelentették MIS OMEGA eladását 68milliárdért. Idén már nagyon sokat vett a cég és Jászai is, de a 68milliárdos bevételből és az AHás cég várható (szerintem min.150milliárd) bevételéből nyugodtan tudnának vásárolni. Most kéne a cégnek még csípnie belőle 900 alatt. Ha jól sikerül az AHás cég eladása, szerintem simán 1000 fölé mehet a papír. Most megvett papírokkal később akviknál akár tudnának részben fizetni is. Ha magasabb árfolyamon adják másnak, komoly nyereség (spórolás mert pl. 1000 feletti árfolyamon adják és lehet 700 alatt vették) akár 40% is keletkezhet. Nem szabadna sokat gondolkodni a cégnek. Nagy forgalmak voltak. Most ha a cég vesz, nem torzító hatású. 863ft és 9milla Én úgy gondolom, hogy min.4-5 alkalommal vehetnének 60-100edb-os tételt, még a novemberi jelentésig.
Minden gyenge ma,holnap péntek,ennek a hétnek reszeltek!Aki akar venni valamit amibe lát fantáziát az tud vásárolni!Kapkodni nem kell semmibe!mai záró a szokásos,863?
Kivárás van. Vevők eltűntek, mondjuk az egész BÉT ma gyenge forgalmú. Cég valami miatt nem vesz bele. Felhatalmazásuk van, de valamiért nem csipkedik meg. Szerintem pedig vennie kéne a cégnek, még az AHás eladás előtt. 863ft és 6milla (mikor írni kezdtem még fele forgalom volt és 859)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.