Lehet de a mai vevők akik 60k egyben kivettek azok nem 1-2 napra vették a részvényt. A 620-800 emelkedés az elmúlt napokban nem a q2 miatt volt. Ekkora emelkedés után akár jöhet is a korrekció. Az elemzések szerint a reális ár 1235 ft digi és ah nélkül. Az még messze van.
Nem szállt tova. Mint írtam korábban nem attól félek hogy az ellenzék tönkreteszi a 4ig-t hanem a megriadt kisbüfiktől akik pánikba esnek ha a fidesz veszít. Ez most még odébb van úgy néz ki.
Ha figyeltél akkor láthattad hogy nem a 4ig fundamentális értékét szóltam le. Azt írtam mindig hogy a funda jó de a bizalom hiány miatt nem veszik. Most úgy nézki hogy a ah hír meghozta a bizalmat valamennyire. Közel 1 milliárdos volt a forgalom ma. Ekkora forgalommal nem hiszem hogy a q2 miatt vették. A jövő miatt vették.
Sztem nem most jönnek az új beszállok ,min emelkedés lesz de du meghúzzák
Törölt felhasználó2021. 08. 31. 19:55
Nem a jelentés miatt megyünk fel, hanem azt árazza a piac, hogy a 4ig-ből régiós vezető IT-Telekom cég lesz, olyan mint a bankszektorban az OTP. Még a folyamat elején vagyunk, de az AH felvásárlásával látszik, mi a cél. Később szerintem teljesen megszerzik majd a Telenort is. Ehhez képest az, hogy "a 4iG árfolyama idén közel 27 százalékot emelkedett", csekélység. Például a Waberers 1000-ről két és félszerezett, pedig ott közel sincs ilyen perspektíva!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.