Topiknyitó: nagybüfi 2019. 05. 17. 13:38

4IG - az informatika még nincs kész  

Ezt a topikot azért hozom létre, hogy minden tisztességes befektető aki a 4IG jövőjét pozitívan látja, az megossza egymással a véleményeit!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
stefi82 2019. 05. 22. 21:15
Előzmény: #99  stefi82
#100
Ehhez mit szóltok?
Törölt felhasználó 2019. 05. 22. 19:03
Előzmény: #97  VaLaci73
#98
A 22 k átkötés volt. Valaki átrakta tbszre a pakkját 
VaLaci73 2019. 05. 22. 18:43
#97
Mi volt ez a mai nagytételes vétel?
A 22 k pl
valcsi62 2019. 05. 22. 16:28
#96
popey ma short-ot zárt?
Metis_papa
Metis_papa 2019. 05. 19. 22:07
Előzmény: #94  BaluKapitány77
#95
Alexandre Dumas kedveli a bejegyzést. :)
BaluKapitány77 2019. 05. 19. 20:19
#94
És akkor mára végezetül, egy kis vissza és előre tekintés! Miben lehetünk holnap, vagy jövőhéten, vagy a közeljövőben biztosak? A közeljövőben, és hosszútávon a 4IG sikerében, és abban, hogy pomperjt innen a JóIsten haragja sem fogja elüldözni, és rendületlenül valamelyik nickjével boldogítani fog minket! (hacsak egyszer poreci meg nem unja végre)   
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     .Mi lesz holnap az árfolyammal? Nem tudom! Ha sokan olvassák a fórumot, és végre rájönnek a beejtők trükkjére, akkor lehet hogy megáll az a kicsi, vagy nagy esés, és elindulunk vissza azonnal, ugyanis semmilyen rossz hír nem jött ki, és semmi nem indokol semennyi esést!!! DE! Sajnos tudjuk, hogy a tőzsde pszichológia! A nyakam teszem rá, hogy a kísérlet meglesz a beejtésre, és pomperj meg a többi hiéna azonnal itt terem erősíteni a gyengék, vagy újak bizonytalanságát! Bár akkor is itt lesznek, ha nem fogunk esni, de ezt most hagyjuk! Holnap biztos elő fog kerülni az osztrák alkancellár, és hogy Viktor megszívja, és ezáltal majd ML is stb stb 😊
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               .És ha véletlenül beejtik akiknek ez az érdekük? Akkor 1-2 napig elszedik az összes pénzt attól aki ezt hagyja! Lásd 5100-ről 3300-ig esés! A cég eladott annyi papírt, amitől itt a fórumon is pár embernek sokszorosa van, mégis ezt a gyenge hírt meglovagolva akkora nagy gebaszt tudtak generálni, hogy 3 nap alsó limit lett a vége, mindent elszedtek amit csak lehetett, majd mivel a cég erős, ment is vissza az ár 4700 felé! Jól megszívták akik dobtak! Egyszer csak tanulnak ezekből az emberek!  
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   .De ha már itt tartunk, pár ilyen esemény a papír életében:   Október 8.-án 665 Ft az árfolyam, majd jöttek a hurrogók, és sokan beijedtek, és október 10-re már csak 595 Ft volt a papír! A nagy lebeszélők nyertek! Nade kevesebb mint 10 nap múlva majdnem duplázott a papír 1020-ig, itt azok akik dobták realizáltak egy jó nagy bukót, mert kimaradtak a nagy menetből! Hohóó, de előkerültek újra a lebeszélő kollégák, és addig nyomták a vakert, hogy október 25-re 935 Fr-ra esett az ár! (százalékos arányokat érdemes figyelni)    
                                                                                                                                                                                                                                                                                .Megint nagy volt a mellük a beejtőknek, hogy ők megmondták, de hát november 9-re 1780-ig száguldott a 4IG! Akik hallgattak a lebeszélőkre, negatív jósokra, és dobtak, vagy miattuk nem vettek megint kimaradtak egy majdnem duplából! Ezt a lebeszélőknek megint le kellett kereskedni, így jött a hintáztatás, és paráztatás! November 12-én 1610 Ft-ra vissza, november 14-re 1890 Ft-ra fel, november 16-ra 1710-re le ment a papír! Persze közben ment a lebeszélés, és azok lehurrogása akik bíznak a cég sikerében!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                .Az elbizonytalanítás itt is sikeres volt, de november 23-ra elértük a csúcsot 2280-ig is felment az ár! A gyengék megint csak kiamaradtak egy jó nagy nyerőből! Itt aztán 3 hónapig ment a nagy duma, hogy ez a cég semmit nem ér, jön a nagyhalál, meneküljön ki merre lát! ebben az időben 2180 és 1560 között mozgott a papír! Teljesen elbizonytalanodtak azok akik nem hittek a papírban, vagyis inkább a cégben!  
                                                                                                                                                                                                                                                                                  .Február 13-án még 2140 Ft volt az ár, és 15-én kijött a Q4-es pozitív jelentés! Mi pozitívan láttuk a dolgot, hiszem elindult a cég rohamos fejlődése, de az előző kommentemben leírt emberek megjelentek, és úgy mint a mostani Q1-es jelentésnél elkezdték a tudatos elbizonytalanítást, és három nap múlva február 18-án kierőszakoltak közel 6% esést! Szarozták a céget, idiótának tituláltak minket, megint ment a bizonytalanság!   
                                                                                                                                                                                                                            .És mi történt eljött a február 28, és attól kezdve március 20-ig elértük az eddigi csúcsot! A duplázásnál is nagyobb menetből maradt ki mindaz, aki a lebeszélőkre hallgatott! Aki nem szállt be 1 millióval miattuk, az csak azzal hogy nem szállt be elvesztett több mint 1 millió nyerőt, de aki 10 millával nem szállt be az 10 milliót! És nem beszéltem még arról akik a lebeszélők miatt az emelkedés előtt megijedtek és veszteségesen dobtak esetleg – ők még többet buktak!     
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                .És elérkeztünk napjainkhoz! Közben volt egy 3300-ig történő visszaesés, de a papír annyira erős, hogy azonnal felállt 4700-ig! Azt mindenki tudja, hogy mikor konkrét hír nem jön, akkor beindulnak a lebeszélők – bár pomperj folyamatosan rombolja a gyengéket – lementünk 3700-ig majd vissza fel le fel, aztán egy kamu hírt megint meglovagoltak csütörtökön, de abból is sikeresen felálltunk, majd pénteken a kedvenceink ledumálták a papírt, és lehet hogy kényszer tlong zárások is aktiválódtak átnézve a kötéslistát!  
                                                                                                                                                                                                                                                                                                .Tudom azt tanítják a nagy könyvek, hogy az a jó tőzsdés aki kicsi veszteséget realizál! Csakhogy erre a mondásra játszanak rá a pomperjek! Tudják, hogy nagyon sokan, ha esik a papír azonnal lezárják a pozíciót, nehogy nagy bukó legyen! A lezárt pozíciók pedig öngerjesztőek! A másik is látja, hogy valaki dobott, megijed, és ő is dob, és így tovább! Nevetségesen egyszerű taktika, de mégis minden egyes ilyen alkalommal rengetegen megeszik …..! Hogy miért? Pszichológia, mint már írtam! És ilyenkor pomperjek lekereskedik a mások veszteségeit, és dörzsölik otthon a tenyerüket!    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              .A cég kiváló, az eredmény rohamosan javul, és akár tsys-el akár anélkül hamarosan szintlépés lesz! Az eddigieket figyelembe véve, nem csodálkoznék, ha sikerül ha nem véletlenül még 1-2 napig letolni az árat a lebeszélőknek, utána újra hatalmas gyors emelkedés következne! Jönni fog a prémium kategória, jönni fog a split, mely által likvidebb lesz a papír, jönnek folyamatosan az egyre nagyobb állami, és piaci megrendelések, és ki tudja mikor (talán 1-2 hét) jönni fognak az akvizíciók! Ne hagyjátok magatok ok nélkül kirázni ilyen jó jövőkép mellett! Kitartás, és tényleg ráülni a kezekre, mert jól vissza szállni sokkal nehezebb mint rosszul kiszállni!
BaluKapitány77 2019. 05. 19. 20:16
#93
És akkor a végén lássuk zsiványka fórumozónkat! Ő is nagyon szereti a 4IG-t elemezni, és minket 4IG befektetőket is, így bizonnyal nem sértem meg a fórum szabályzatát azzal, ha én is elemzem POMPERJT egy kicsit! Köszönöm poreci! .Március 20-án megígérte, hogy minden nap megjelenik, bár az egyszer helyett inkább jobbnak látja többször, hogy nehogy a pénzkereseti lehetősége leapadjon, és persze azért tisztában van vele minden régi befektető, hogy március 20 előtt is velünk volt különféle nickekkel, ahogy most nyíltan a down reggel is! .Ahhoz képest, hogy ez az ember kedves öreg, fáradt, és segítő szándékkal vezérli a befektetőket, és a legjobb, hogy egyik Lölő papírt sem kereskedi, azért volt amikor elszólta magát, és nyíltan kijelentette, hogy shortol! Ha az egyik posztjában azt állítja, hogy nem kereskedik egyik ml papírral sem, a 4IG-vel sem, a másikban pedig nyíltan kijelenti, hogy shortolja a papírt, akkor ő kedvesen írva, NEM MOND IGAZAT! .Ő az előző kommentelőktől abban tér el, hogy szinte minden nap jelen van, és csak lebeszél! Ebből kőgazdag, mások pedig miatta lettek, és lesznek olyan szegények mint a templom egere ha rá hallgatnak! Tény, az elemzései tűnhetnek profinak, részletesnek, és néha meg is valósulnak, bár csak részben! De nagyon fontos megjegyezni, hogy nem azért mert ennyire kiváló elemző, hanem azért mert a tőzsde mint tudjuk fel, és milyen meglepő le is mozog! És ha egyszer mindig kitart a „le” irány felé, hát akkor néha bejön neki amit oly lelkesen promócióz! .Nade lássuk! 2019.03.20.-án nyíltan kijelentette, hogy 2 hét múlva 2000 lesz a papír! Azóta eltelt lassan 2 hónap, de nemhogy 2000 lett, hanem 3300-ról vissza ment 4000 környékére! Természetesen mindezt folyamatosan próbálja megmagyarázni, hogy óhhh a bull hangulat annyira nagy volt, hogy emiatt nem 2000 még! Bull hangulat??? Ha az 5100-es 3300-ig történő esés után a papírt a hangulat vitte volna akkor nemhogy 2000 hanem már 1000 sem lenne a papír! De a papír ereje, és valós vagy közeljövőbeli értéke felül kerekedett a padlón lévő hangulaton, és elindult vissza fel az emelkedőn! .Mi történik most? Csütörtökön kijött egy azóta már bizonyítottan hazug hír ML-el kapcsolatosan, ami nem csak a 4IG-nek hanem az összes ML papírnak rosszat tett! De a 4IG egyedül azonnal felállt az esősből! Bizonyítja ez a papír erejét! Majd pénteken kijött a Q1-es jelentés! Ez a jelentés sokkal jobb lett mint amit mi, 4IG befektetők vártunk, de ahogy a Q4-nél is megjelentek a kedves lebeszélő napizó speka, irigy fórumozók, és zsiványkával közösen kihasználva még az állhír okozta félelmet ráerősítettek a bizonytalanok félelmére! Így leestünk 3900-ra! .Persze most pomperj várhatóan meg is jelent ma, és gyönyörűen kifejtette, hogy hétfőn miért fog tovább esni a papír! Ezt mondjuk BetStar ügyesen kilőtte, akár hogy elemezget tovább pomperj! Arra persze bárki, pomperj vagy az előbb említett emberkék, vagy nagyobb tulajok is rá tudnak segíteni, hogy hétfőn tovább essen, de az nem azért lesz, mert megyünk vissza 2000-re, hanem azért mert a napizók lekereskedik az esést, akik pedig rásegítenek azok még bevásárolnak olcsóbban! .A következő és utolsó részben majd megmutatom konkrét számokkal, hogy október óta hogy alakult az árfolyam, és mi történt az ilyen beejtős kísérletek után! Csak hogy ne izguljon senki, akármennyi napig esett, utána amikor megállt rakéta módjára tört ki a papír! .És akkor most gondoljon végig mindenki két példát! 1. valaki március 20 előtt beszállt tegyük fel 4000 és 5000 között! Pomperj 20-án és folyamatosan két napig azzal riogatott, hogy: „Vege egy ujabb lufinak. Kipukk.” Gondoljátok végig, hogy akik ennek hatására eldobták 3500 alatt azoknak mennyit segített? Megfosztotta őket rengeteg pénztől, mert hogy utána visszament 4700-felé, és azóta is nyugodtan ki lehetett volna szállni! Sebaj, ő mindezt lekezelően grafikonokkal kielemezte! 2. Aki szívesen beszállt volna pl 3500 körül mondjuk csak 1 millióval az a pomperj véleménye miatt ha nem tette meg (biztos rengetegen voltak) elvesztett cirka 350 ezer nyerőt! Ezt ki lehet kisebb vagy nagyobb beszállóval is számolni, de mindegyik összeg jelentős a maga kategóriájában! .Szóval akik ennek az embernek a véleményére hallgatnak azok minden esetben rosszul járnak! Az is aki miatta kiszáll, és az is aki miatt nem száll be! De az a legfontosabb amit mindenki tartson az eszébe mielőtt rá hallgatna, hogy ő a ti bizonytalanságotokból milliomos, és abból keresi a pénzt, hogy tőletek kihúzza a pénzt a profinak tűnő, de hazug elemzéseivel! A nagy emelkedés előtti segítő szándékú, és bizonyosan hamis kommentek és elemzések pomperjtől: . pomperj március 20. | 14:03 előzmény: #25000 realmadrid #25005 Dehogy marad. Lattal mar olyant? Ez valami vicc a te tapasztalatoddal OPI-ban? 2 het, 2000. . pomperj március 20. | 14:10 előzmény: #25013 stayer81 #25022 Nem nagyon lesz kimenekulesi lehetoseg sem. Azon az ajton igen sokan akarnak am egyszerre kiszaladni benntrol. Majd visszaterunk a prognozisra, mondjuk minden nap egyszer. . pomperj március 20. | 14:13 előzmény: #25019 realmadrid #25026 De majdnem. Er mondjuk 200-at, es a tegnapi 5000 korul az 25x. En mosolyogva kockaztatom a shortot. . pomperj március 21. | 10:24 előzmény: #25628 Istvan78 #25630 Talan mar nem aggodsz ertem annyira strayer baratommal egyutt, a short poziciom miatt ;-) . pomperj március 21. | 14:31 előzmény: #25832 realmadrid #25899 Az emelkedes 3 utolso napjan bement 1.4m db reszveny-nyi penz 4IG-be, es eddig 2 nap eses kozben ki tudott menekulni 0.7m db reszveny. Szuk az ajto, egyszerre lehetetlen ennyi papirnak kimenekulni, mondtam. Szoval, nagyjabol 0.7m db reszveny (az kb. 5-700 reszvenyes) mar biztosan nem kapja vissza a penzet egeszben.Ok legalabb 30-45%-ot fognak vesziteni. . Az mas kerdes, hogy az a 700e db reszveny, amit megvettek a naiv-tovabb-remenykedok, az utolso 2 napon, ok mar annak kezdeti felismereseeben vannak, hogy ok a keson-jovo legnaivabb kispajtasok. Ok tartjak a hanyas zacskot. . . De van egy pici remeny a 700e reszvennyel nagyotbuko pajtasnak, kozuluk persze nem mindnek, de talan 100e db-nak. Micsoda? Ha figyeli es latja, hogy a chart derivalt a 120min es 60min charton mar a -20 szint alatt van. Ha szorgalmasan ezt a ketto chartot koveti 15 percenkent? meg fogja latni 1-3 napon belul azt a kis fel-kunkorodast, amibol majd egy Elliott (b) hullamos recovery lesz. Azt nem kell megvenni. (!), mert abbol csak meg nagyobb bukas lesz. De annak a felfutasnak a (b) topjan, ugyanezzel a 2 charttal kovetve, nos, annak el lehet kapni a csucsat. Na, ott kell gyorsan eladni. Akkor lehet kimenekulni minimalis bukassal. Nem mindenki tud majd, de kb. 100-200e db reszveny tud ott kimenekulni. Ez a legjobb eselye a mostani bukoknak ...vagy lenyeli a bekaat. Amugy meg aki belevett, az szelsosegesen moho volt, es annak meg kell fizetni a tanulopenzt. . pomperj március 22. | 09:29 előzmény: #26273 stayer81 #26303 figyeld a chart derivaltat. A legjobb eselyed az, ha koveted amit tegnap javasoltam. Akkor talan ki tudsz maszni ebbol nagyobb bukas nelkul. Az a piszok LPPL modszer mukodott. Es, azota az osszes kispajtas bukoban van, akik 6 napja vettek. Vege egy ujabb lufinak. Kipukk.
BaluKapitány77 2019. 05. 19. 20:15
#92
Következő érdekes dolog: Ezek a kedves fórumozók is gyakorlatilag köztudottan szeretnek napizni is, de főleg a kárörvendésük kiemelkedő, és bár a legtöbb tagadja majd ezután, de kereskednek 4IG-vel is! De ők nem az mrider féle kommentelők, és nem is a pomperj félék, hanem ők kizárólag akkor jönnek, amikor kilátás van nagy pánikoltatásra!  
                                                                                                                                                                                                                                 .Donqatto, Simeone, feel, zsoltee77, Lastdeposit, 1702, és még jópáran!    
                                                                                                                                                                                                                                                                                     .Lássuk miként működnek! Vegyük szintén alapul a Q4-es jelentést februárban! A jelentés után alább olvashatjátok a kedves fórumtársaink magasszintű lebeszélő, pánikoltató véleményeit!     
                                                                                                                                                                                                                                                                        .Sokan, biztos nagyon sokan hallgattak rájuk, és fejvesztve dobták a pakkot, az árfolyam mint most a Q1 után is közel 6% esett ezen jó emberek véleményének hatására! Az árfolyam vissza esett 2020 Ft-ra!    
                                                                                                                                                                                                                                        .Akik a kedvükért eladtak, azok lehet hogy megnyugodtak, hogy nem lesz nagy veszteségük! Majd amikor 10 nap múlva elkezdett tartósan emelkedni az árfolyam, és 2000 helyett, vagy az általuk vizionált pár száz forintos ár helyett azóta is 4000 körül van, akkor mit érezhettek azok akik rosszul szálltak ki a lebeszélő véleményük miatt, és esetleg kimaradtak egy duplázásból!?????                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         .Szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy a Q4-től sokkal jobb, és még az általunk vártakhoz képest is jobb Q1 után megint megjelentek ezek a kedves fórumozók 😊 Vigyázat mindenkit csak csőbe akarnak húzni, és így adjatok ezen emberek véleményére bármelyik fórumban ezek után! 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                .        Donqattofebruár 15. | 17:55előzmény: #20649  Törölt felhasználó#20652 Mert 2000 nél adni kell, nem venni  2  2   
                                                                                                                                                                                                .       Simeonefebruár 15. | 18:02előzmény: #20640  lukskypoker#20661 Ebből eső trend lesz hétfőtől,tiszta Opus gyorsjelentés feeling...Szégyen,gyalázat.      
                                                                                                                  .        feelfebruár 15. | 18:05#20664 Ez nagyon gyenge lett es meg csak ezutan jon majd a reszvenyhigitas mert nem 12millio darab marad az is biztos.  3  6     
                                                                                                                                                                                                                                                           .      Simeonefebruár 15. | 18:09előzmény: #20663  Törölt felhasználó#20669 Arra próbáltam utalni,hogy Opusban is a nagy várakozásokkal ellentétben gyalázatosan gyenge lett a profit,és EPS,azóta tart az eső trendje.Szerintem itt is ez várható,ezt az eredményt büntetni fogja a piac.    
                                                                                            .        feelfebruár 15. | 18:10előzmény: #20666  Boavista#20670 Nem az a lenyeg,hogy ok mit igertek es milyen modon adjak elo,hogy elore szepitsek a dolgokat.A 102millio ft adozott eredmeny ennel az Ottone kb otszoroset fogja hozni 2018-evre.Mondom itt sem marad a jelenlegi reszvenyszam erre keszuljetek fel.     
                                                                                                                                                                                                      .         Donqattofebruár 15. | 18:17előzmény: #20673  Törölt felhasználó#20686 Opusban is nagyon jól sikerült az új cégek bevonása, szerintem is egy hosszú lejtmenet jön, csorgás ha nem jön valami combosabb hír
                                                                                                                                                                                                                                  .         Lastdepositfebruár 15. | 18:53előzmény: #20719  zsoltee77#20721 300 Ft on veszünk majd. Semmiféle provokatív célom nincs, csak kíváncsi vagyok, erre hány mínuszt kapok. 😂😂😂
                                                                                                                                                                                                                                                               .         signal2február 15. | 20:48előzmény: #20752  Boavista#20755 Az ML faktor már kétes kimenetelű. Az elmúlt 1 évben többnyire nem jelentett jót.
Persze bármi lehet, de amikor ML faktorba kell kapaszkodni teljesítmény helyett egy kis emelkedésért, akkor akár óvatosnak is lehet lenni.     
                                                                                                                                                                                                                                         .      zsoltee77február 15. | 20:53előzmény: #20754  Istvan78#20758 Opusból? :) Csak azt mondom, hogy kísérteties a hasonlóság az 1 évvel ezelőtti OPus várakozásokhoz. Vártuk a nagy nyereséget, pörögtek a dollár jelek a szemünk előtt :D        
                                                                                                                                                         .        Simeonefebruár 16. | 00:53előzmény: #20778  HajráMagyarok#20782 Nem akarok 4IG-et venni, mert ezt szétmutyizták, mint az Opust. Igen, a tapasztalatlan kicsik miatt írok ilyenkor, nevezhetjük emberbaráti szeretetnek is. Nem akarom, hogy a naivitásuk miatt akár évekre beragadjanak.
                                                                                                                                                                                                                                                                                               .         Donqattofebruár 16. | 08:55előzmény: #20800  BudFoxy#20801 Mégis mire menne fel? A jövő van beárazva, ha fel menne akkor a jövő utáni időt áraznátok :) Nem kétlem hogy egy év múlva a 2019es jelentés jó lesz, de az még 1 év   3  8   
                                                                                                                                                                       .         Simeonefebruár 16. | 12:06#20822 Na álljon meg a nászmenet most már! Milyen alapon trollozák le azokat a kritikus hangokat,akik számokkal érvelnek a 4IG gyalázatosan gyenge eredménye ellen? 
Abban is biztos vagyok,hogy hétfőn azok fogják elsőnek eladni,akik itt trollozák az olyanokat,mint én is.Eddig egész jó topik volt,úgy látszik most már a Estmedia szekta útjára léptek-->>eltiporni a kritikus hangokat,közben szépen csendben kiszállni a papírból,mert pontosan tudják ők is,hogy sumákolás megy a 4IG-nél.  
                                                                                                                 .        Simeonefebruár 16. | 12:11előzmény: #20823  Törölt felhasználó#20825 Nekem úgy tűnik te nem tudsz beletörődni a rossz jelentésbe,és foggal körömmel ragaszkodsz a papírhoz,amíg ki nem szórod persze.Sokkal okosabb nő vagy te annál,hogy ne lásd szar került a palacsintába.Ha az Opust eladtad a hasonló rossz gyj.miatt,akkor ezt is elfogod,mert következetes vagy,csak addig még belém rúgsz még párszor.
BaluKapitány77 2019. 05. 19. 20:11
#91
Először is szeretném mrider drága részvényesünk pár kommentjét megosztani, csak azért mert ő van kiakadva rám, ránk! Semmi bajom nincs a napizókkal, ez a tőzsde része, de amikor kétszínűen, egyik nap felbeszél, másik nap lebeszél az idegesít, főleg ha ezt még tagadja is! A lebeszéléseit nem másolom be, felesleges, de mivel most erőteljesen temeti a Q1-es jelentés után a céget, így lássunk pár régebbi kommentjét, az első a Q4-es jelentés után, amikor is 2000 felett volt az árfolyam (hozzáteszem az alábbi kommentekkel teljesen egyet értek :) :                                                                                                mrider február 17. | 06:29 előzmény: #20851  thomasss #20854 A folyamatot nézd, Q4 volt az ML időszak első negyedéve, ez pedig jó lett.
Pontosabb képet majd a 2019 Q1 ad majd, ha már az is plusz lesz, akkor már kétség sem fér hozzá, hogy jó lesz ez a cég a tulajdonos váltás után. Q4 alapján jó az irány, pánikra semmi ok. Ha pedig még több megrendelést kapnak, akkor indulhat el csak igazán. 
                                                               mrider február 23. | 14:44 előzmény: #21134  bluetopaz #21139 Inkább emelkedjen lassabban, de stabilan. Tegnap megvolt az újabb felminősítés, BUX elszállhat idén. Ha jönne az A kategória, jobban felfigyelnének erre is. Aki el akarta dobni, az az utóbbi hetekben kivágta, ezen a szinten már a remegők bedobták, szintlépés jön rövidesen.   3000-es ár előtt: mriderfebruár 26. | 17:37 előzmény: #21270  Tuzolto_Sam #21271 Idén meglesz szerintem, kezdenek csepegni a hírek, de még A kategória, Takinfo sehol, FTSE március közepétől játszik. Látszott, hogy visszafogták ma a nagy pakkokkal.     mrider március 01. | 04:34 előzmény: #21609  ragarda #21632 Lesznek dobálók a hétvége miatt, de zárásra a tegnapi alapján benne van a 3000 szerintem igen jó eséllyel. Elég nagy volt a vételi erő.  
Kezekre ráülni! Nem azért tarthatták lent majdnem 2 hónapig 2000 körül, hogy 3000-nél dobják. Sokkal van/több lesz ebben a papírban véleményem szerint.   mridermárcius 11. | 10:39 előzmény: #22387  poreci #22390 Amilyen kilátások vannak a jövőre nézve, még ez a 3000 is diszkont ár.     mrider március 11. | 19:16 előzmény: #22543  ragarda #22552 Jövő héttől az alapok is vehetik. Szvsz nagyon könnyen elszaladhat 4000-ig is, ha azok elkezdik venni.
Látva ezt a menetelést, nem lennék rajta meglepve, ha összejönne.  mrider március 12. | 04:44 előzmény: #22556  ragarda #22562 Jövő hétfőtől vehetik az alapok. Lehet, hogy itt pihen pár napot 3200 körül, de hogy nem itt lesz az emelkedés vége a jövő héttől várható alap vételek miatt (BUX, FTSE)  az azért valószínű.                                                                                                                                   .                                                                                                                          .                   És akkor végezetül egy tegnapi kommentje:  „ Ettől még nem hülye senki, aki máshogy látja, csak az elvakult hülyék hülyézik le azokat, akik nem elvakultan nézik a dolgokat.”   
                                                                                                                                                       .. Bárki hihet elvakultan abban, hogy a papír esni fog, mint pomperj, mert ebből keres pénzt, bárki hihet elvakultan a szép jövőben, mert annak van jelenleg a legnagyobb realitása, de amikor valaki ha van papírja felbeszél, ha pedig épp nincs és vennei akar lebeszél, az gusztustalan! Ennyit mrider részvényesről, tudom én leszek a barom, de hát ez van, mindenki döntse el ki a hülye! Délután jövök még pár érdekességgel, árfolyamról, és lebeszélőkről!
ShortBoy 2019. 05. 18. 20:22
#90
Meg is lesz a barátság! Ennyit a nagy amerikai szankciókról! Minden okkal történik! Egy üzlet, és béke, szerelem!            https://www.google.com/amp/s/www.napi.hu/magyar_gazdasag/szijjarto-amerikai-fegyverek-vasarlasa.684443.html/amp   
Törölt felhasználó 2019. 05. 17. 23:51
Előzmény: #88  BaluKapitány77
#89
Még ez is benne lehet akár...
BaluKapitány77 2019. 05. 17. 23:47
Előzmény: #87  Törölt felhasználó
#88
Rohadt jó! Én meg találgatom délután óta, hogy mi a francért esett így az árfolyam amikor simán emelkednie kellett volna! Én reggel azt gondoltam, hogy kb 10% fel lesz! Lehet hogy páran szintén ugyanígy gondolták, nyitottak pár nagyobb tlongot, és menet közben kénytelenek voltak zárni, mert látták, hogy a kis pár darabos vsz tudatos lekötések miatt egyre csak sülyed az árfolyam! A zárások miatt meg egyre roszabb lett a helyzet! A jó büd.ös .........!!!!!!
Törölt felhasználó 2019. 05. 17. 23:40
Előzmény: #86  BaluKapitány77
#87
Ha hozzávesszed B.Egon fake news alapján írt elemzését, amit több ezer ügyfél megkapott...
A törlés és elhatárolódás meg már eső után köpönyeg... 
BaluKapitány77 2019. 05. 17. 23:36
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
#86
Most olvastam a randomos sztorit! Hát az príma, ha még ilyeneket is bele kell kalkulálni az árfolyam alakulásába! De végig gondolva, még az sem kell, hogy illetéktelenek férjenek egy tlong listához, elég egy illetékes jelzése egy havernak! Pofám leszakad!
Törölt felhasználó 2019. 05. 17. 23:05
Előzmény: #82  Metis_papa
#85
Így van. Elég furcsa.
Törölt felhasználó 2019. 05. 17. 23:04
Előzmény: törölt hozzászólás
#84
Egyelőre semmiből nem esett ki....maradj az estmédiánál szerintem. 
marslako2 2019. 05. 17. 23:02
Törölt hozzászólás
#83
Metis_papa
Metis_papa 2019. 05. 17. 22:59
Előzmény: #80  stayer81
#82
A márciusi 2 limit akár még várható is volt, a mostani esésre senki nem készült fel.
Metis_papa
Metis_papa 2019. 05. 17. 22:58
Előzmény: #78  kimpaa
#81
Úgy is tűnik, hogy beigazolódott a Konzum PE nagy tételszámú folyamatos eladása, amit pedzegettek a fórumokon.

Topik gazda

nagybüfi
4 2 2

aktív fórumozók


friss hírek További hírek