A márciusi 2 limit le az sokkal brutálisabb volt. A jelentés után túl nyilvánvaló lett volna a sima emelkedés,de a jövö hét is csak egy nyúlfarknyi idő lesz a fényes jövő felé vezető úton. Én ebben hiszek.
Természetesen nem sorminta, nem is várom a nnyira le mint opust. De elgondolkodtató a mai nap. Amennyire én tudom opus esésnek nem örül ML. , elszúrták és nem tudják visszacsinálni a rengeteg részvény miatt. Természetesen ez csak pletyka de elég megbízható forrásból tudom. 4ig közkéz kicsi , ott be tudnak avatkozni ha akarnak.
Szia madrid! A 47-es kommentbe pont neked írtam, olvasd vissza! Ez is benne volt: “Azt leszögezhetjük, hogy ez nem opus, kunzum! Semmi közze hozzájuk, ezért a sormintát el is vethetjük, azt pedig nem hiszem, hogy Mészi és Jászai arra gerjednek, hogy mindegyik papírjuk 400 vagy 200 legyen! ”
Igen biztos meg fogják próbálni, de hátha sokáig nem fog menni nekik! Most nem volt rossz hír ami indokolja az esést! Vagy beleunt 1-2 ember, vagy csak pörgetik a pénzt, mert így nagy forgalom van! A mai jelentésre ezt nem foghatjuk, mert szvsz jobb lett az eredmény mint ami reálisan várható volt! Azt pedig mindenki tudta, hogy jön a jelentés amiben nem lesz csilliárd nyereség! Ez most lehet megint egy baromi nagy kirázás, jól vezényelve, vagy 1-2 kiemelkedően nagy pakkal rendelkező emberkék akciós bevásárló köre! Látszik, hogy teljes pánik nem volt, mert nincs is mire!
4IG - az informatika még nincs kész