Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Még akár igazatok is lehet, ne zárjuk ki. Én megnyugodtam, de mindenki döntse el magában. A legfontosabb kérdésre ami bennem volt, számomra értékelhető válasz érkezett. Ha a cikktől el is tekintünk, az UpScale akvi régóta húzódott, túl régóta. Lehet, hogy várták, hogy érdemes-e ide eladni a milliárd fölötti árbevételű cégük 51%-át. Nem hiszem, hogy rászorultak a kapcsolatrendszerre, főleg nem a NER-esre. Idézet: “Az Upscale társaságok ügyfélkörét szinte kizárólag versenypiaci ügyfelek teszik ki.” Mégis úgy döntöttek tegnap, hosszú várakozás után, hogy jó helyen lesznek ők a Delta Groupban. Ők nem cikket írtak, hanem a cégük 51%-ával, a pénzükkel szavaztak.
Nem akarom felmergelni magam a baromsagodon ember 6 ev alatt ki volt a gazda? Milyen ertek lett berakva? 45 ös szaros arfolyam volt 7 evig kis lengesekkel Ner mert kapott kozbeszerzest? 35 eves it ceg, aki apple beszalitos stb jóhogy kapott. Ki epitette a vonalat lassan a ceg, ahogy tudta Pont megerdemelnenek nagyobb teret sztem Nem vedem oket, de a 4ig es jaszai mindent elhappolt….. lonak a faszat kaptak ezek az emberek. 6 milliot mikor eladtak…vicc Ha most is speka lesz akkor az, berki keresni nem fog rajta…. Egy ket hully gully speka eladja a 2-3-400k jat majd azt lehet azonal megakad majd Kiderul
Lehet hogy csak próbál szabadulni az illikvid, gyengén muzsikáló neres papírjaitól a fickó ezért vett egy PR cikket. Az előző kamurallit is tömésre használta valaki/kik 50-ig, sőt a választások után már 40 alatt is szórta.
Igen, lett, lesz a simulékony verzió, akiknek szerintem üzent MP már, tisztán fogunk látni pár héten belül… ez továbbra is kaszinó, de tegnap jól pörgött a kerék éppen. Vagy lesz ma vételi kedv, a bátraké… mert ha nem, akkor emelkedni mástól mitől? :) A piac eldönti, rövidesen :)
Srácok ne higyjetek el mindent amit mondanak a médiában.... a Delta az egyik legnagyobb NER-es csapat volt.....ezzel került mindig a keretszerződésekben a konzorciumok élére...és sok esetben hallottam, hogy a NAV + más belügyi szervek konkurrenciára "uszításával" fenyegettek a vezetői.....+ a projekteknél ezekkel szerették volna elérni, hogy a másik visszalépjen.....több esetben pedig így a nyertes ajánlathoz képest +30-50%-al többel nyertek közbeszerzéseket....szóval értem a "promo" cikket...de teljesen hiteltelen....hirtelen mindenki "tiszás" lett most.....
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.