Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Dehogy kamu!Ha megnézed kicsit jobban pontosan odáig kellett lemennie! Jobb így,mint lassú csorgásban, szanaszét ócsárolás mellett engedték volna le 50 ig.Így most azt gondolom, hogy elindultunk északnak.Tegnap sikerült még 30 ezret vennem 54ig.Most nyugodtabban várom a fejleményeket.
Konkurencia érkezett ideje lenne indulni🚀 Opus srv. A program 2025. június 18-án indul és legkésőbb 2026. április 30-ig tart, a BÉT-en a napi kereskedés és fix ügyletek keretében bonyolítja le a sajátrészvény-visszavásárlásokat az Opus, aktuális piaci áron. A részvényenkénti ellenérték nem haladhatja meg a 2024. évi konszolidált beszámoló alapján számított saját részvények figyelembevétele nélküli egy részvényre jutó saját tőke értékét, azaz a 710 forintot.
Igen, talán kamu az egész cég és nagyon manipulatív ,de ilyen leszúrásoknál kell venni, hígítani!! 90 talán ebben az évben nem is lesz újra, de 70-75 benne lehet bármikor a spekák által, olyankor dobni kell a francba nagy részét, valamennyit persze tartani az esetleges csodára!!
Szerintem is a héten simán meglesz 62- 65. Tegnapi nap valóban nagy szopás volt és rémisztő, viszont ilyen esetekre kell tartalékolni és kell vásárolni. Én szépen lehoztam 58,6-ra az átlagom, szerintem már mai nap nullában leszek, onnantól minden forint ajándék 👍
Ezek max egy nagy ló…….szt vesznek :( évek óta ezzel ringatjuk magunkat hogy itt mekkora akvizíciók lesznek:( ma megmutatta hogy mennyire kamu az egész ami itt megy. Bánom , hogy nem szórtam ki 90 Ft környéken !
Rendben barátom, Ön biztosan jobban látja 😂 Ha érdekli, akkor elsőnek olvassa el mit írtam és utána állítson ilyeneket... És Önnek nem kell magázni, mivel én nem vagyok öreg. Előre is köszönöm! További jó ücsörgést kívánok a részére!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.