Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Együttérzésem, kitartás, ha új csúcsra megy, akkor jó vagy, persze nem mindegy h mikor, a 210-et bármi áron meg kell, kéne csinálniuk, így is sokunknak soha meg nem térülő ideget, fájdalmat, veszteséget okoztak minden téren...
majd kiveszik a könyvből az ők által betett lenyomó pakkokat és gyorsan visszamegy. Nézd most meg az Épdufert nincs 1 db eladó papír se akár 100-300-600 is lehet
semmiképp se, becsaptak, átvertek többször is, mint mindannyiunkat, minket ki kártalanít??? Amit az MNB beszedett rekord büntetést a szarcsimbók, csaló deltásoktól, azt köztünk kéne szétosztani, azok között akik igazoltan a 210-re, barnára vettek 120-tól-189-ig, a hazugságaikra, az MNB-t nem érte kár, minket ért kár....és még hosszan ragozhatnám....
édes istenem, kitartást nektek, mondjuk én is 155 körül kezdtem venni, de aztán tudtam hígítani, remélem mielőbb kiolvad mindenki, de ha így megy ez, mint most is, akkor nehéz lesz nagyon. Kéne egy olyan bejelentés, ami önmagában egyértelműsítené a 100-200 közötti árfolyamot, máshogy ez szerintem nem igazán fog menni, ilyen semmi forgalmakkal, mint most is képtelenség tartósan feljebb lépni....
Most látszik igazán, hogy milyen elképesztő mélyre lökték, akikkel irogatok még deltarol tobbek most vannak mínusz 50% körül, elképesztő durva, ennyit jött es még mindig mínusz 50, aki meg 100 felettrol van annak....
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.