Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ideje lenne mar kivizsgalni,hogy ki az a budos gyoker.Aki egyre lejjebb all be a konyvbe es folyamatosan szorja piacra a reszvenyeit.Ha par naprol lenne szo akkor tulelnenk,de hogy tobb mint fel eve ugyanaz a musor megy.Bamba MNB meg tatott szajjal nezi,hogy egy kreten honapok ota manipulalja az arfolyamot.
A válaszuk mindenre ez lesz : Soros-Brüsszel- Gyurcsány- háború. stb. Ha már máshol bejön ez a ......................... akkor itt is lehet vele takarózni. Hányás itt minden úgy ahogy van. Meglehet nézni a korona-Zloty árfolyamát,hogy év elején ,hogy állt az Euróval szemben és most. Megközelítőleg 0 a különbség . És a forint ? Megközelítőleg 40% VESZTESÉG !!!!!!!! A Dollár-forint még inkább !!!!!!!!!!! MIKOR VESZITEK ÉSZRE, HOGY BŰNŐZÉS megy az Országunk élén ????????? PIRAMIS játékot építettek fel a 12 év alatt. És jelenleg csak az Állampolgárok náluk tartanak 10 ezer milliárd forintot. Nem beszélve a sok-sok Dollár alapú és Euró alapú Államkötvényekről. Lesz itt nemulass nemsokára .
Randomos ügyfél voltam. Most szembesültem vele, hogy ez a mocsok erste investment a tbsz számlák vezetéséért havi 350 forintot felszámol. Vagyis egy évben a számláim után több mint 20ezer forintot rántana le ez a szemtelen cég. Valahogy módot kell találnom, hogy elvigyem tőlük a számláimat, vagy feltörjem a tbszeket?
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.