Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Az MNB korábban felfüggesztette a Delta Technologies 2019. május 22-én elhatározott alaptőke-emelésével összefüggésben kibocsátott 156 millió darab törzsrészvényének a Budapesti Értéktőzsdére történő bevezetéséhez készített tájékoztató jóváhagyására irányuló eljárását. A célvizsgálat miatt elrendelt felfüggesztést megszüntetve az MNB most felszólította a kibocsátót, hogy megállapításaival összhangban dolgozza át a tájékoztatóját.
http://alk.mnb.hu/data/cms2474621/keksz_21562376.pdf Ez a bünti két dologra is utal: 1. ez nem a NER, mert azt nem büntetik így, 2. itt mutyi van. Az a baj ezekkel a büntikkel, hogy nem a mutyizót büntetik, hanem végső soron a kisbüfiket.
Na lassan mindenki elolvassa a portfoliós cikket, ami pár perce jelent meg! 150 milla bünti!! Gratulálok a vezetőségnek! Szép munka volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Verem én is a fejem a falba. De mindenki úgysem tudná eladni. Engem csak az nyugtat hogy a papírokat mind megvették, nem áll millió db alsó limiten és biztos vagyok benne hogy amilyen drasztikusan és hisztérikusan estünk olyan pánikban megyünk vissza 150 re. Amúgy mi változott a varakozásainkhoz képest? Tudom hogy minden de a fő irány szerintem változatlan. Akinek most pénze van gyakorlatilag bármit vesz jól fog járni. Remélem mi is. Kitartás még 2-4 hónap és vége...
Miről beszélek? Arról,"hogy vettem 10k-t 50-en aztán eladtam 53-on aztán megint vettem 10k-t 50 en aztán megint eladtam 53 on. Nincs most egy db-om se de 40 ezer db beleszámít a forgalomba !
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.