Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
tavaly május végén voltam és olyan volt a könyv, ahogy leírtam. Azt még kihagytam, hogy a részvény darabszámokat még csak helyiértékszerint sem tagolták. A számokat tartalmazó oszlopot középre rendezték, hogy még követhetetlenebb legyen.
Ne haragudj, de a legutóbbi Nord kgy-n ott voltam és a kezemben volt a részvénykönyv. Ami tényleg nem volt könyv formátumú, mert összefűzetlen lapokból állt. De a lapok névsorba voltak, és gyűretlenek, tiszták. Úgyhogy amit itt állítassz, az picit sántít.
egyébként a T+2 napot komolyan kérdeztem! Gondolom ezért is járna minimum egy figyelmeztetés "szankció". de nem cégünk megdogálása a cég, csak kapjanak már kicsit a fejükhöz.
nordnál voltam korábban könyvet nézni a "székházban". A székház is megérne pár sort. De amikor kihozta a p-na a könyvet, azt hittem, hogy csak viccel! a sárga borítékból elővett egy köteg gyújtós papírt. Kérdeztem, hogy és a könyv? - itt van parancsoljon! Az aluljáróban a hajléktalanok újságpapírkötegjei nagyobb becsben és rendben vannak tartva, mint a nordnál a KÖNYV!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.