Topikgazda: Jocek 2018. 03. 28. 15:22

Appeninn real  

545
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Labanc
Labanc 2026. 05. 21. 13:42
Előzmény: #70559  stacstac
Nincs alázat és tisztelet... Ti ma nagyon viccesek vagytok, mit szedtek hogy ennyire alternatív univerzumban éljetek :DD
"Te a baromarcú taknyos kiskutyája, olyan hülye vagy a tőzsdéhez, mint egy taknyos gyerek! Nagy gennyláda vagy komám!"
"Te szar taknyos patkány, menj a gazdádhoz a baromarcúhoz és csaholj neki tovább! Úgy is próbálsz a baromarcú mögé bújni és szaladni hozzá, ha bajod van. Onnan kiabálsz és sértegetsz, meg kötekedsz velem az elemzésekkel kapcsolatban."
"Be kell végre ismerned, hogy Lúzer patkány labanc leszel örökké a baromarcú toka kiskutyájaként, ezzel a hozzáállással."
"Szaladj a gazdához, meg a modihoz, mint egy taknyos gyerek! Ma panaszkodsz neki, holnap meg szidod, hogy felbeszélő fizettet elemzéseket tesz fel! Nagy gennyláda vagy!"
Egy így beszélő embernek ki az az idóta, aki megalázkodik? Ja tudom, pont azok, akiket a feldumáival az elmúlt 1 évben jól kitömtek :D
Még nézni is rossz, hogy egy ilyen embert, aki miatt többen vaskos bukóban ülnek, a mai napig visszasírtok... minek kell még történnie ahhoz, hogy végre felébredjetek????
stacstac 2026. 05. 21. 13:02
Előzmény: #70558  atikasz
jó látni Téged is néha - remélem minden rendben

én is most gondoltam írni, mert nehéz látni a sok ellenségeskedést és folyamatos szapulást, de kitöröltem az egészet, pedig már 20 sornál tartottam kb - nehéz lenyelni a békát, és tudom, hogy én már sokat lenyeltem, mert néha azt is kell, de ha valaki egy békát sem képes lenyelni, akkor ott baj lehet a toronyban - és a mai fiatalok nem képesek rá, így viszont alázat és tisztelet sincs bennük, szóval így nehéz lesz a boldogulás az életben - de ettől még persze urak - na befejeztem, mert azon kapom magam, hogy újra beírom, amit az előbb kitöröltem......   :-)

jó spekit Neked
atikasz 2026. 05. 21. 12:50

na meg azt is rossz látni,hogy elvileg vannak itt olyanok akik anno megértették,hogy wat az csak akkor jöhet szóba 2027 év végére ha  (ha mindenhol minden rendben) új maxot csinál a papír még sem magyarázzák el a gyengébb képességűeknek:) 
+ le volt írva,hogy ehhez mindennek rendbe kell menni,azt meg látni,hogy volt egy két változás nem csak itthon.
tomato88 2026. 05. 21. 12:45
Előzmény: #70541  Labanc
Félreértettél!
Ez abszolút nem volt számonkérés, csak egy vélemény. Ezek szerintem erős és megalapozatlan állítások, hogy "rámuszította a szektáját". Én nagyon sajnálom, hogy elriasztottátok, értékes tagja volt a fórumnak.
Legjobb lett volna, ha tudtatok volna szakmailag vitatkozni, érvekkel, személyeskedés nélkül.
Én sajnos nem értek a ta. elméletéhez (gépészmérnök vagyok), csak felületesen. Viszont már így is rengeteget tanultam és továbbra is szeretnék tanulni. Szerintem ez működhetnek évekre is akár, csak figyelembe kell venni, hogy annyi idő alatt óriási kockázata van a geopolitikának, külső tényezőknek. Emiatt kicsi a valószínűsége, hogy bejön. Ezt el kell fogadni. 
Én személy szerint, app tulajként, nagyon örülnék Tőled egy chartnak, rövidebb távra is. Kíváncsi lennék a véleményedre. De kérlek, a farkasfu témát már engedd el! Semmi értelme állandóan felhozni és Őt szapulni.
Toka úr!
Őszintén remélem, hogy igaza lesz, bár én eddig nem ezt látom és tapasztalom. De részemről politika off.
Hajrá app!
atikasz 2026. 05. 21. 12:34
azért azt rossz látni,hogy korlátoltság nem,hogy nem csökken hanem egyeseknél fokozódik:) 
Toka 2026. 05. 21. 12:29
Előzmény: #70552  Colombo
Colombo Úr, ne bosszantson fel kérem, nyugodtan szeretnék majd presszózni.Felbosszant az felkelek...Ön pedig szedheti össze az üres üvegeket megint.Ne clubbozzon kérem!
Labanc
Labanc 2026. 05. 21. 12:21
Ja persze, nyilván miattam ment el, egyáltalán nem azért, mert annyira benézte a waterloot, hogy fél év alatt 36%-ot esett az árfolyam... vicces látni, hogy mennyire bekajáltátok ezt a mesét is :D
A csipkerózsikás hasonlatom se a véletlen műve... de nyugodjatok meg, amint lesz egyértelmű jele a fordulatnak, majd úgyis visszatér :))
Eisenburgprofesszor 2026. 05. 21. 12:02
Igazán itt lenne az ideje, hogy végre lezarásra kerüljön a dekeda. 
Colombo
Colombo 2026. 05. 21. 11:56
Előzmény: #70551  Labanc
Tán visszasírod,  nem tudod elengedni Farkasfu-t.Én már nagyon unom a siránkozásodat.Ő elment, főleg miattad  meg a club provokátorai miatt, most boldognak kéne lenned, de nem vagy az, és így soha nem is leszel.:(
Labanc
Labanc 2026. 05. 21. 11:38
Előzmény: #70550  Spekumaci
Pontosan, a korrekt kommunikáció jegyében letakonyozta azt aki kritizálni merte :D
Spekumaci 2026. 05. 21. 11:29
Előzmény: #70549  Eisenburgprofesszor
Farkas is ezt csinálta nem ? 
Eisenburgprofesszor 2026. 05. 21. 10:24
Előzmény: #70547  Jocek
A korrekt kommunikációval növekedési pályára állítható. 
Bpali2 2026. 05. 21. 10:21
Már ha lesz mmég Lengyel üzlet .. Azért Tusk meg Magyar nem biztos , hogy egy Jelineket enged üzletelni..
Jocek 2026. 05. 21. 10:14
Előzmény: #70546  Eisenburgprofesszor
Még mindig késik a Lengyel üzlet korrekt kommunikációja. Pedig véleményem szerint már az stabilizálhatná az árfolyamot. Már nem dobálják a papírt már nem lehet kennyiséget kicsikarni a megmaradt kisrészvényesektől. Ideje lenne abba hagyni ezt az árfolyam lenyomást, bohóckodást. 
Eisenburgprofesszor 2026. 05. 21. 09:40
Előzmény: #70545  orbitalis
Gusztustalan módon lett tálalva, ezért egyértelműen Jellinek a felelős. 
Amennyiben normális a kommunikáció, akkor nem itt tartana az árfolyam. 
Írták többször, növekedésre fókuszálnak, ezen kívül lófaszt mondtak. 
Idén már 1 lengyel üzlet le van zárja, remélem hamarosan zárják a dekeda bizniszt. 
Néhány gyengébb ingatlan szintén eladásra került, kerül. 
orbitalis 2026. 05. 21. 09:15
https://invst.ly/1hkwfy
szerinem semmi érthetetlen nem látszik a charton.
136Ft-ról felment 1080-ig, amit leginkább az hajtott, hogy SZIT-ként osztalékot fog fizetni.
Nem fizet, ezért a befektetői bizalom elpárolgott.
A legtöbben azt nem értik itt meg, hogy a döntések sokszor nagyon egyszerűen születnek.
Nem kell teoriákat gyártani.
Lehetett volna itt waterlo meg kiskutyafasza is, ha JD nem mondja azt, hogy "gyerekek, lófasz lesz itt nem osztalék". 
Elment a vonat, lefőtt a kávé.
Most azok tartják, akik nem az osztalék miatt szeretik, akik meg még mindig abban a hitben vannak, hogy majd lesz, azok főnek mint béka a fazékban és szépen adogatják el.
Jövőre, ha kurva nagy recesszió lesz az energiaárak miatt, akkor azok is adni fogják, akik ma még biztos kézzel markolják.
TA alapon benne van a 320-as szint is.
Ez van, JD-t kellett volna anno erősen seggberúgni.
Bpali2 2026. 05. 21. 09:05
Előzmény: #70541  Labanc
Mondjuk ezen már én is gondolkodtam hogy lehet másik profilja .. Egyszer valaki szövege nagyon hasonlította ., 
Bpali2 2026. 05. 21. 09:02
Előzmény: #70542  Bpali2
hiba
Bpali2 2026. 05. 21. 09:01
Ezek már nincsenek 100 százalékos állapotban , mert ész nélkül mindent minuszolnak. A bukó rombolja a pszichot. Tőzsdén alapvető hóba ne legyél szerelmes a részvénybe. Kiszáll háttal volna 10,20 százalék bukóval is jobban jártak volna mint , hogy lefelezett. Most visszaalarják Farkas Urat hívni ; mert aztán a jelenlététől biztos felmegy az árfolyam . 😂
Labanc
Labanc 2026. 05. 21. 08:58
Előzmény: #70538  tomato88
Egyébként az meg különösen vicces, hogy a szakmai kritikát pont nálam hiányolod. Valahányszor feltettem a lenti kérdéseket a farkasnak, állandóan személyeskedéssel válaszolt, rámuszította a szektáját, amely egyetlen értelmezhető ellenérvet nem tud felmutatni, helyette kizárólag álprofilokon keresztül gombokat tud nyomogatni (lásd)... ebben ki is merül minden tudásuk...
Én a helyedben másik ajtón kopogtatnék, és pont hogy azokat kérném számon, akik ennyire színvonaltalanná züllesztették ezt a fórumot.

Topik gazda

Jocek
3 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek