El a kezekkel Atikasz Ur Jocektől.Jocek Ur mindenhova felrakja a charjait, ha valaki pedig kéri, készit s ezzel sokat dolgozik a kozosségért.Jobb ha Toka Urat nem bosszantja fel azzal hogy allandoan az egyik legonzetlenebb forumtagot ekézi☝
jó lenne, leszakadnátok már erről a témáról, majd ha valóban visszatér, őt keressétek meg ezekkel a gondolataitokkal. Unalmas már, ráadásul azt várná az ember, vmit olvashat itt az új bejegyzéskor, de nem, csak az állandó önigazolás. El kell fogadni, minden papírban vannak hívők és akik nem. Nagyon kevés olyan rendszeresen írogató fórumozót olvastam, aki egyik papír topicjában se lenne olyan, mint egy szerelmes kiskamasz.
Nagyon sok még ebben a topikban is a Wolf hívő, látszik a rengeteg miniszolásból. Pedig egyértelmű a szándékos félrevezetés ténye! Érdekes módon mindig olyankor tűnik el amikor esés jön, ha majd változik az irány emelkedésbe, akkor biztos vagyok benne hogy imént elő fog bújni az odújából.
Én az AI-nak leírtam korábban ezt a szándékos kitíltás taktikát, a válasz "hidegvérű", "számító" az elkövető. Gratulálok a jelentem a moderátornak gombot nyomogatóknak, pont akkora loserek, mint a szektás hasznos idióták, kezére játszanak. 800 fölött nem csinálta volna, addig lehet újra kitíltatja magát, a loserek újra örömmámorral fogadják és újra síratást rendeznek amikor érdeke azt kívánja, hogy ne posztoljon. Legnagyobb probléma az a joghézag, az azonos tevékenységet folytató részvényeseket el kellene tíltani a közgyűlésen történő szavazástól, mert így a CEO leváltással zsarolható. Addig mindenféle fundás célárazás xart sem ér, pláne a szorzót az OTP-é fölé helyezve, ferencjóska posztjait ugráld át emiatt. Árfolyam 2 kiló bodza alatt, terv szerint😁
Appeninn real