a 459 az elméleti célár (🐧100%), általában fölé megy és a jelzett sávban fordul! A CIG-nél a múltkori célár 456 volt és 455-ről lepattant, ez sokszor így van, és újra nekiszalad! Neki is szaladt, majd jött, nem jött a várt, nem várt osztalék és nyekk lett 450-ről...! Már pontosan nem tudom, de fundás hír lefordította, meg az "olasz meló"...
Elárulom neked, ha nem itt rontod a levegőt, hogy a CIG célár🐧 459 és ez még az idén esedékes lehet, de 370 és 404 környéke (környéke) egy ellenállási szint, ahol némi korrekció, vagy konszolidáció is lehet!! 2025.07.03-án térjünk vissza rá...
CIG ha nem lesz kormányváltás jó lesz, van benne egy dupla, úgy mint az Akko-ban, App-ban, persze nem egyszerre lehet évek. Ha kormányváltás van másképpen szólnak a hárfák, Akko még jó lehet akkor is...
Jó lenne ha az is robogna, benne van a Top 5 papiromba.Köszönöm a biztatást, bár ott a jovo évet kivárom lesz e osztalék.Kívánom, hogy Önöknek is legyen jövőre.
Hát láthatóan adják ezen a szinten, kicsit menni kellene neki fel, Vaktyúk is vehetné, mert velem akarja vetetni, de egyelőre még a forgalom is hiányzik.Tesztelheti a 718-at, azt viszont meg kell tartani.
Köszönöm, majd tanulmányozom ám.Most kezdtem erdeklodni iránta.Okostelefontól is odszkottam, ugy beszélt rá anno az eladó, s milyen jo, próbálok haladni a korral.
Ez tipikus bullshitelés, nem így kell használni az AI-t... Elemzéseket tud segíteni neked elkészíteni, illetve lexikális dolgokban tud neked segíteni sokkal inkább. De konkrét befektetési döntéseket nem fog neked hozni 😂
Mesterséges intelligencia, érdemes használni, én már sokmindenre használom: Az Appeninn részvények rövid távú kilátásai bizonytalanok, és az árfolyam jelentős csökkenése sem kizárt. Hosszú távon azonban a vállalat növekedési potenciálja és a piacon elérhető értékelési szintek alapján pozitív előrejelzések is léteznek. A befektetőknek érdemes alaposan mérlegelniük a kockázatokat és a potenciális hozamokat, valamint figyelemmel kísérniük a vállalat stratégiáját és pénzügyi teljesítményét.
Hogyan maradhatna?A 180 napos is jo messze van, vagy 60-70 forintra.Erdemesebb lesz koncentralni a 718-ra ha az elesik akkor leszurhat oda ahova már 1szer leszurt.Kerdés hogy mekkora forgalommal teszi meg.
Legyen szives ne személyeskedjen.Csak a App-ról írjon.Ennyivel tényleg tiszteljuk már meg Joceket, kért valamit.Ha rólam ír, azt számtalan más helyen megteheti, el fogom olvasni, ne izguljon.Itt csak App!Üdv:Toka Úr
Appeninn real