Termelj csak! :) Nem tudok mit mondani, mert fundás behatás jön pénteken, ha jön...:) Technikailag képes egy hírtelen emelkedésre, kb.700 környékére, (sac/kb)! Tovább is "mehetne", de ott már kell egy kis pihenő, kioldalazó mozgás az rsi-t elnézve! Majd meglátjuk, nehéz ezt pontosan behatárolni! Egyelőre még 600 sincs, úgyhogy maradjunk a földön!! :))
Én az elmult héten talán 2 szer írtam ide.Ma csak annyit hogy én Farkasu-re elég jol hallgatok App-nal, igy szerettem volna ha mond vmit.Kozossegi eletem kiélem a saját klubbomban.Én nem haragszok senkire, Rád sem.Én olyan vagyok mint egy bank, pénzt teremtek.
Szürcsölni én is szeretek, van közös pont. Kár lenne haragban lenni. Én csak annyit mondok, ha nem tetszik ez az oldal, nem kellene itt rombolni. Ha meg pénzt akartok keresni? Akkor totál értelmetlen az egész működés.
Mondtam már, hogy oda írok ahova akarok.Nem értem Te minek szólsz be itt bárkinek.Főleg persze nekem.Amúgy meg van appom, s jelenleg ebből van a legtöbb ertékben a bet-en.Ha olvasnád a Toka clubbot okosabb lennél.Az a tanácsom, hogy próbálj meg az embertársaiddal udvariasabb lenni.
Meg majd ha jön valami "okos" válasz én szívesen kitiltatom magam. Nem esek kétségbe :)
Törölt felhasználó2024. 04. 03. 21:26
Toka és hasonló társaik, akik nem hisznek ennek az az oldal erejében! A fenének írogattok ide bármit is? Azért itt valami történik is ! Lehet menni másfelé! Ki lehet osztani az észt ott is. Ja, pénzt mégiscsak itt lehet keresni? Elég érdekes....
Mi ez a nagy pangás a csoportban? Ma ment közel 8%-ot 150 millás forgalommal az APP!!! Elállt a szavatok a teljesítménytől? Holnapra ki mire számít? Napi max.-on zárt, holnap illene tovább emelkednie!
Appeninn real