Értem, de az miért rivalda fény hogy könyv szerinti értéken kereskednek vele? 750 most. Ebben semmi túlzó nincs! Túlzás és figyelem felkeltés akkor lehetne esetleg ha 7000 lenne. Szerintem nem azért nem engedik mert O.V. vagy Prüsszel figyel. Sokkal nagyobb banánhéjak vannak mégse érdekel senkit.
..én mindig örülök az új befektetőknek, csak hamar kiderül, h mégsem azok lesznek, vagy ha mégis sikerül nekik befektetni, akkor beragadtak! hmm Azt meg mindenki tudja, hogy ez a fórumozás, a spekik tere és a beragadtak köpködője! A befektetők nem erre járnak igazából, tisztelet a pár kivételnek!
Jocek, bújj már ki a burokból! Mi köze MOL OTP-nek OV-hoz? Nem a kormányhoz, hanem OV....! Nem értem, hogy ebben mi olyan nehéz? Miden politikusnak, vannak azért érdekeltségei, cégei..! Ezekkel óvatosan kell bánni és nem jó, ha rivalda fényben vannak! Akkor felteszem a kérdést. OV-nak vannak cégei, vagy érdekeltségei? Tudsz róla? Elhiszed, hogy nincs neki semmi? Kimarad a mézes pikszisből? Ébredj már fel. A többit rakd össze, de ne az OTP-t figyeld:))
Franya, alakul ez. Én még bővítek ha kell. Akkor az már 0,83%. Ötleteim is vannak. De azt majd később, privátban, ha érdekel. Ellentétes érdeküek is olvassák a topicot.
Szuper! Akkor te is tartani fogod és hosszú távú terveid vannak. Ha nem vagyok indiszkrét mekkora darabszámmal tolod? 0,6 %-nak már megvan a gazdája, szépen bővülhetnénk.
Én amúgy annak örülnék, ha sokan sírnának, hogy lemaradtak. Amúgy csak nézegetni nem fogom. Mint mondtam, teszek érte, hogy nekem jobb legyen. Nekem terveim vannak. Többek között ezzel is. Most lépnem kell, mert munka van.
Appeninn real