Jellinek Dániel Indotek-csoportja 47%-os részesedést vásárolt az Auchan hazai hipermarket-üzletében és 100%-ot a korzó-üzletben, utóbbi az Auchanokban található bérlemények kezelése - tudósított a - Telex.hu. Reptér mellé Auchant ĐĐĐ
Jocek! Isten adja, hogy neked legyen igazad! Szerintem mindenki megérdemelné, aki ide tette a pénzét! Főleg aki régóta a negatív/nem realizált hozamok tudatában se adta el!
Lehet annyit dolgoznak az árfolyamon, hogy nincs idejük aludni sem! :) Amúgy Opus hasít, remélem ide is átgyűrűzik a jókedv és negligálja farkasfu negatív, következő korrekciós szintjét! Így a pozitív verzió maradna érvényben.
Szia! Én írtam. Még semmire. Nem volt időm vele foglalkozni, de az írásos megkeresésemre ezidáig nem reagáltak. Fura, de lehet belefér nekik a határidőbe, majd ennek is utánajárok, addig nem reklamálok. Ha hazajövök külföldről ez lesz az első!
Szerintem nincs baj! Tartja a szintet és a nagyobb vételi pakkok is felfele tolódnak! Kitartást mindenkinek, remélem nemsokára lesznek nagyobb vételek is felfele!
Appeninn real