Valamit nagyon félre értettél. Hosszú távon gondolkodom és nem álmodozom a tényleges befektetéseimnél! Az óvoda kategóriát életkorilag kinőttem, szerintem nem is úgy viselkedem. Egy ingatlan vételt sem rövid időre tervezel, mert ha 5 éven belül eladod, az adó csökkenti a profitot. Nagyon sarkítva, de ez többtényezős. Viszont amit vettél és ha nem tetszik abban a formában, felújíthatod. Ha képes vagy asszociálni, megérted.
Amúgy szoktam álmodozni. Fantáziaszegény az élet, ha nem teszed. Általában az álmaim meg is valósítom, teszek érte. Arbitrázs nélkül a jó befektetési lehetőségek közüli választás nem lehetséges. Fő vonalon amúgyis ingatlanba utazom jelenleg, úgyhogy profilba vág.
Nekem is elég lenne, de ez így nem felel meg! Viszont ahhoz, hogy ennek érezhetően hangot adjunk, ezek szerint több kell! Ha a vezetőségben nem lesz egységes az irányvonal, a céggel kapcsolatos vízió és szerintem ehhez ezután támogatókat is lehet szerezni, a stratégiát is újra kell gondolni.
Jocek értetlen. Laci82 neked meg nem volt kötelező appeninn rv.t venned. Vállalkoznak te erre vállalkoztal. Farkasfu is megmondta nekem egyszer h vállalkoznak, igaza volt. Álmodozz csak irodárol meg parkolorol, ez nem az óvoda. Amilyen rózsát szakitatok olyant szagolgattok ez rvre is igaz.
Szuper! Ezt megjegyzem. Bővíteni is szeretnék, csak megvárom az irányt, mert ha lefele szórnák, úgy %-okba mérhetően tervezek beszállni. Ha találok magam mellé még pár embert, egy 5%-os csoportot nem lesz nehéz összehozni emellett az árfolyam mellett. Aztán a többit a fantáziádra bízom.
Köszi! Mindíg diplomatikus vagyok és szeretem, ha valaminek nyoma van, ezért nem is telefonon keresem őket. Ezért írtam nekik e-mailt, amire választ kell hogy kapjak. Meg amúgy is meg akarom nézni a székhelyet, körülnéznék mekkora. Ha ilyen olcsó a részvény és a lengyel irodák parkolóiből is 4 az enyém. 1300 db körül össuesen x 0,3 %, akkor már megkérdezem melyik lesz az én irodám. Egyenlőre csak ennyi... Ha céljuk az, hogy mások ne szóljanak belr a dolgokba, akkor magasabbra kell rakni a mércét.
EZ okos ötlet,de szerintem a részvénykönyvet a KELER vezeti.A KELER a fenti kötelezettséget megbízási szerződés alapján át tudja vállalni a részvénytársaságok igazgatóságától. Szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák:
részvénykönyv folyamatos karbantartása, a tulajdonosi bejegyzések és a kivezetések átvezetése az
létesítő okiratban meghatározott korlátozások figyelembevételével,
tulajdonosi megfeleltetés adatainak feldolgozása,
a nem forgalomképes (letiltott, semmissé nyilvánított) részvények nyilvántartása,
közjegyzőkkel, letétkezelőkkel, számlavezetőkkel történő kapcsolattartás,
részvénykönyvi kivonat kiadása a részvényesek részére,
tulajdonosi struktúra készítése,
a részvénykönyv adatainak historikus rendszerű kezelése, az adatok visszakereshetőségének lehetősége, a részvénykönyvi változások követése,
küldemények továbbítása a részvényesek felé,
ügyfélszolgálat biztosítása.
Szolgáltatásaink mind a nyomdai úton előállított, mind a dematerializált részvények tekintetében igénybe vehetőek.További információ: Ha szolgáltatásunkat igénybe kívánja venni, előzetes időpont egyeztetéshez kérjük, keressen bennünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.Ügyfélszolgálat Telefon: +36 1 483 6320 +36 1 483 6251 +36 1 483 6289 E-mail:
Ezt Te se érted! :) App azért nem lehet korrekt értéken meg mert O.V. visszafogja? :) Egy 12 milliárdos cégre figyelne Brüsszel mikor a MOL vagy az OTP nagyságrendekkel fontosabb tényező az EU-s csatában? Prüsszelnek pont az lehet a baja hogy gyarapodnak a magyar vállalatok amiket már nem lehet csak úgy megvenni, meg elcsaklizni mint a privatizáció során. De ez már inkább politika az meg hagyjuk inkább.
Appeninn real