Még az jutott eszembe, hogy minél kevesebben akarnak eladni, annál könnyebb az eladói oldalt lenyomva felszipkázni Dobóék cuccát, az okos vevő meg hülye lenne drágábban venni ha egyre olcsóbban is adják. Én mostanában ezt öngerjesztő folyamatnak látom. De azt se felejtsük el, hogy a legutóbbi 3 limites napot (napközbeni limitet) is az APP csinálta.
A Közgyűlés napirendjén szereplő ügyekkel kapcsolatos előterjesztések összefoglalója és a határozati javaslatok, az összehívás időpontjában meglévő részvények és szavazati jogok számára vonatkozó összesítések elektronikus úton legkésőbb 2018. év 03. hó 30.napjától elérhetőek
Számolgattam, hogy 17. szeptembertől (400 körüli árfolyamtól) 18. februárig (420 körül volt az alja) a forgalom alapján, (azzal a feltétellel élve, hogy akik a csúcsig vették februárig el is adták) kb. 3 milliárdot kerestek. A részvényt február óta, a csúcsokat lecsípve kb. 600 körüli az átlagra értékeli most a piac. Mivel az Appra nem volt akciós belépő (5-25 Ft) és a közkéz kb. 20 milliós darabszáma 3x is megfordult a fenti időszak alatt, szerinted jó lesz NEKÜNK amikor kb. 200 millió EUR értékű apportot bele tolnak, és SZIT-té alakítják?
A 2017-es még ML mentes időszak volt ingatlanpark és bevétel tekintetében. Véleményem szerint ha lesz is, az nem fog 2-3x-os bevételnövekedésről szólni. Ha felhízlalták az Appeninnt 300-400M EUR-s vállalattá, akkor már viszont ütős jelentés várható. Ennek hatása már a 2018 féléves jelentésben érezhető kell legyen...ott már jöhetnek olyan hírek, mint "300%-kal nött az Appeninn bevétele, eredménye, stb" :)
Bocsi, véletlen OPust másoltam. Hozzá kell szokni, hogy majdnem egyformák, jobban figyelem. :))) Köszönöm. Utolsó kötésár
552
Utolsó kötés
1.000
Kötés ideje
10:59:04
végő soron pedig a tapasztaltabbak egyből leveszik a nulla hozzáadott értéket és máris a helyére teszik a fórumtagot, azaz a kukába... onnantól már csak az a kérdés, hogy mennyire zavaró a jelenléte a fórumon... nyilván sokakat idegesít és ennek hangot adnak, mire ezen fiúkák átmennek trollkodásba és élvezkednek rajta... ezt ha vki max. 30-as éveire nem növi ki (és ezzel abszolút figyelembe veszem a maiak későn érő evolúciós folyamatát), az súlyos eset sztem... :D
(UP)PENINN