Nem tudom ki a ti es ki a mi. Tiszta spekulacitol v eselylatokgatastol beszeltem,aminek velemenyem szerint pesten lathsto hatasa lesz. Mindenkeppen tobb a fiatal,tobb a maskepp gondolkodo,joval tobb az informacio elerhetosegi formaja. Videken az idosek a helyi lapokat olvassak,m1-et neznek,helyi polgi,kozmunkatol valo megvonadtol felnek. Sosem lesznek olyan korulmeny videken mint pesten.En csak errol beszeltem,nem a ket oldal gazdasagi oldalarol.
én azt mondom, hogy nyerni fognak, de a legideálisabb állapot az lenne, ha koalícióra kényszerülnének. Vagyis van 4x%-kuk és Jobbik, Mszp, Lmp, akármelyikkel. Kell a fék a rendszerbe, mert elpofátlanodtak
Eleg erosen rancigaltak az oroszlan bajszat,ennek a fovarosban lathato hatasa is lesz,de sajnos videken olyan merteku a sotetseg es az agymosas merteke,h ott jelentosebb valtozas nem lesz. Erre spekulalva epitgettem ki en is a poziciomat.
igen, ez is esni fog, csak a mértéke lesz más mind a másik 2 ML papírnak. Ezt a kockázatot vállaltam be, hogy szerintem ez kevésbé fog esni és hamarabb talpraáll, mivel a másik 2 papír sokkal többet emelkedett: Opus 50 -> 550 Konzum 50 -> 2800 App 200 -> 550
na kaptam is már, van még dobálózó, pedig szerintem ezen a szinten nem sok nagy hasznon ülő emberke lehet, inkább akik nemrég vették s most dobják 10Ft haszonnal.
Ugyanez a logika alapjan vettem en is a mult het vegen. Egyelore hozza a tozsde a format,a leglogikusabb dolognak tortenik eppen az ellenkezoje,de par nap,es ugyis elerkezik a szinvallas pillanata.
Pedig ez az egyetlen ML papír amit meg mernék venni a választások előtt, mert ez függ legkevésbé attól, hogy hogy alakul a politika. Sok minden bent van màr, az OTP is beszállt, és már volt ezer felett, ahova visszatérhet elvileg. Még gondolkozom. Gyorsabban sokat emelkedhet fidesz nyerés esetén mint az Opus a kevesebb részvény miatt, meg pár Otp-s mahináció miatt. A Pannergy-t is feltolták az égbe.
Igen,egyedul az app tudta ,h a limites nap utan meg ketszer is raemelkedett.Igaz,meg is szolgalta a lassan fel eve tarto folyamatos esessel,meg az is igaz,azota mar a komplett emelkedest visszaadta mindet,de ettol fuggetlenul legalabb benne van egy ilyen lehetoseg. En speciel szamitok is ra a kozeljovoben a -jelenleg meg-erthetetlen allando morzsolodasok miatt.
(UP)PENINN