Én most épp J_K val fogadok az opus topikban. Szerény megalazkodas a tét egy hétig , illetve a másik felmagasztalasa a pf legmelyebb szellemi dogkut topikjaban. Írjátok fel a hajonaploba mert jó buli lesz :)
Noncsak ... megjelent egy durcás, sértődött skinny boy, majd mindenki kapott egy mínuszt... ja nem ... ez csak az én külön megbízottam... tegnap szétszopattam szegényt, mert a kedvenc topikon lógva hirtelen tettem egy gyors kört másokban is és teljesen elvesztette a fonalat... gondolom utólag levonták a megbízási díjából...
Vigyázz! Le volt írva hogy pomperj nem tévedett november 8 óta ! Mondjuk ő írta le szóval ha téved akkor az állítás is téves tehát hamis :) :) 200on 86ra várta most 5-600on 200ra. 1000nel ezek szerint olyan 300ra. ;) valahogy így lesz kardilo is akitől lehet trafikot vettek el ezért legyünk megertobbek :)
Bölcs vezető vagy... Nehéz döntések nyomják a vállad... Kíváncsi vagyok az alku hogyan alakul. Tippem: nem fogja megkapni azt a 3 hsz-t mert nem lesz rá szükség. Áve Cézár!
történelmi pillanat, nehéz döntést kell meghoznod... az utókor fog ítélkezni feletted... hiába no, vezetőnek lenni komoly felelősség és a döntések súlya alatt roskadozni kemény kihívás...
(UP)PENINN