Ha így lenne nem beszélnéd le a saját papírodat.De olvastam pár hónapja egy kommneted hogy eladtad. Nem beszélve arról hogy itt bratyiztál a trollokkal amikor esett,együtt kárörvendeztél meg nevetgéltél velük. Vagy esetleg te annak örülsz ha olvad az esetleges virtuális nyerőd??? Nem hinném,szóval nem kell a mese .......
kimi99
kedd, 09:58
előzmény: #8566 HoStrucc
Minek ráérek ?! Egy eve vettem 9-25 ig szept 4en 9Ft volt . És még te mondod hogy van részvényed.....Vicces vagy.
Mindegy mit mondanak, a góré is megmondta, a lényege: Ne azt figyeljék mit mondok, hanem a kezem mit csinál.... :) ezek után Lölöt nem féltem hogyan magyarázza meg, hogy mi köze lesz az Est-hez, miközben több céget nem vesznek meg a BÉT-en... :) https://www.youtube.com/watch?v=ZSM-prdzW2E
Merő rossz indulat minden kommented! Nem igertek be semmit, előre vetítette a cikk írója, mint lehetőséget....jut eszembe: MANOPI is adja a papírt, ennek következménye, hogy rossz irányba esik.... :)
A nagy tömegű kiszállásra nem vennék azért mérget. Nyilván lesz pánik csapat, de szvsz nagy buktára nem számítok. Én sem fogok kiszállni. Konzum, App jelentés is jön. Az is befolyásolhatja egyeseknél a döntést.
Est Média