szvsz jobb lesz. andy érkezése új impulzust fog adni a papírnak, és ő még nem játszotta el a kisbüfik bizalmát ! és az augusztusban megjelent cikk alapján alulértékeltek vagyunk szvsz. az opusnak az 500-as szintekhez 20as p/e-vel számolva is cc.12-13 mrd-os eredményt kellene produkálnia. semmi jele annak hogy fogja ezt összehozni. ráadásul ahogy emelkedni fognak az alapkamatok egyre kisebb lesz a növekedés, ezáltal egyre kisebb p/e rátával fognak operálni. usában már elkezdett csökkenni a p/e. bux átlag 10 p/e-vel számolva már cc.25 mrd ft profit kellene az opusnak, na de mibüüüüül ? :-)
az est jó lesz szvsz, de most először mondom azt, hogy remélem nem lesz közünk ml-hez. az irányított kereskedés, eredmény manipulálás nincs ínyemre. tökéletes lesz nekünk andy, nem kell nála jobb.
Köszönet! Szegedi Panel, vidéki kertes (közelebb az új melóhelyhez + családhoz az ikrek és asszony miatt). Ajánlat van de kevés, bízzunk benne hogy sikerül megegyezni. "Megjegyzés: Mennyivel egyszerűbb lenne ha 10 Ft alól lenne Est vagy 100 alól Opus, de nem panaszkodom ;-) !"
Opus játékpakkot adtam, Egy kevés Konzumot vettem EST marad. Viszont egy ideig KP-t tartom a játékost opusból. MAx ha lesz itt valami meglovagolom. DE elképzelhető, hogy valamikor szükség lesz a pénzre. Így Opus stratégiai pakk és kevés EST-et hagyok a többit adni fogom. (Ingatlan csere miatt)
opus esik ahogy várható volt, ahogy számolgattam sok mindennek kell történnie, hogy az 500-as szint reális legyen. sokan kifognak ábrándulni belőle szvsz. a konzumnak viszont a jó félévesre emelkednie kellene, de megint töm a kpe. számomra felejtőssé váltak az ml papírok az irányított kereskedés, és az eredmény manipulálás miatt.
Est Média