Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem JG maradhat főrészvényes az űripari vállalatban... a One-t és a hadiipart el fogja bukni ez a NER-es szarholding. ...az űriparban meg esélyük sincs.
Stikában, kell csinálni, most szerintem a cégen belülről súgtak Izgágának azért ugatott egy nappal előtte. Tudod nemzetbiztonsági előírásokat kell átvenni a cégre és sikerülhet.
Persze minden lehet de a záròk vannak általanossagban egyre lejjebb .Azzal hogy átütotte az masszívan az 1600 ot könnyebben is megy le majd alá .Amíg nem valtozik a kormannyal valo viszony ez végig így lesz .Elég a 3 vagy a 6 hònapos grafikont nézni de az éves se szép.
Lehet oda ad valamit egy tőkeerős befektetőnek, na akkor Izgága pofára esne a Szundival együtt. Nagy truváj lenne. Nem írok hülyeséget, igaz? Mondjuk egy amcsi alapnak van belőlük sok, egy ide szagolhatna.
Ne várj az 1300 ra asszondja most volt az utolsò lehetőség 1500 ért venni .Miòta mondogatják ezt ??? 🤣🤣🤣 Egyre lejjebb és lejjebb most kell venni nem lesz több lehetőség . Mit is használnak akik tancoltatjak ?? 🤣🤣
Szuper! Megírtam, hogy van 4ig-em, benézted, és ez a válasz.:)))) Igazi figyisz tempó.... Remélem még fatyista is vagy, és akkor már Te vagy főlopó támogató!!! BSZACKA Ezt nem loptam, én raktam össze, tökorrú!!! A "C"-be ugye nem kell segíteni??? :)))))))
A hölgy lett a vissza hivatal vezetője a nem kedves ember. Jót fogunk szórakozni 5-6 évig. Már van segítség megyek jelentkezni oda, tuti állás és gondolom jó kis havi pénz lesz.
Az a gond ezekkel, jött a parancs ezt kell csinálnotok így és úgy, azt annyi. Most ezért a céget basztatni, csak egy korlátozott képességű valaki képes. Rendesen piaci alapon kell a továbbiakban működtetni ezt az órát, ennyi. A cég nem tehet róla, hogy parancsba adták neki. A Duna aszfalt sem magától találta ki ezt a 100m es kötvényt, sőt örült, hogy megszabadult tőle.
Az egyik ismerősöm viszi a projektet a ONE-nál, ré tudok kérdezni...de engem nem igazán izgat...mindenki tudja hogy ez az okosóra egy full lehúzás volt, szép köntösbe tekerve, pont mint a lélegeztetőgépek...ezek a 2 dolláros vackok 15000 forintért lettek megvásárolva kamu Dubai cégen keresztül...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...