Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem hülyék, hanem ezen akartak nyereszkedni. Ami nem gond, mindenki azon próbál nyerészkedni, amin csak akar. Joga van nem figyelembe venni, hogy közben az ellenfél kapott 2/3-ot. Joga van szidni MP-t, es azt gondolni, hogy ha sokat szidja, akkor majd felmegy az árfolyam.
A másik csoportban egy bumaksz nevű véglény szerint az rendben van, hogy az állam pénzt ad egy cégnek, amiből a cég megveszi az állam vagyonát.... Hihetlen... Nem érti, hogy ha ad nekem pénzt, amiből én megveszem a kocsiját, akkor a pénze nem változik, viszont nincs kocsija, előtte meg volt... Felfoghatatlanul sötét szavazói vannak a fidesznek, nem csodálom, hogy itt tart az ország 16 év sötét középkor után...
Ahol közpénzből építenek fel magáncéget, ott simán csak lopnak. Attól mert te ezt nem akarod felfogni, attol a lopás az lopád volt. Majd a megfelelő időben a megfelelő módon a megfelelő bizonyítékok is ott lesznek, ahol kell. Még nincs itt az ideje, akkor sem, ha te ennyire szánalmasan és toporzékolva követeled itt egy fórumon. Várd ki szépen a sorodat, megkapod majd, ne félj. Addig is vedd csak ezt a remek részvényt, ne törődj velünk, sőt, menj át a masik topikba, ott majd megsimogatják naponta többször is a buksidat, hogy bumm, te egy derék neres részvényes vagy.
Kiszálltam x kör után 4200körül.. Én se ezt vártam , de vettem a lapot meg felfogtam mivel járhat a kormányváltás . Persze lehet alábecsülöm és taccsra teszik az egészet . Én azt mondom várd ki mi lesz .. Nekünk csak jó lehet ha levágják a feles sallangokat . De mondom . Tőzsdén fontos hogy ne éljünk álom világba…
Én arra is gondoltam , hogy azért szorongatják a 2-od ,3-ad vonalat hátha valaki “ köp” Orbánra . Illetve M.P. Tudja mennyire fontos volt ez Viktornak a cég … Ezért szúr oda …
Kata! Én arra gondoltam az imént, hogy még a T. Kormány sem tudja, hogy mi legyen. Egyelőre tesztelik a közönséget, másrészt az utóbbi hetekben egyre több olyan Tiszás hozzászólást olvastam erre-arra, hogy mikor kattan már a bilincs Matolcsin, OV-n, és alvezérein és strómanjain? Most nem a felsoroltakkal kezdik, hanem az eddig hallgatással övezett 4IG-n - eszerint szerintem ez nekik kevésbé fontos, de alkalmas a szavazók tesztelésére, hogy mennyivel lennének elégedettek, meddig kell elmenniük?
Onnantól hogy kormányváltás van más lett a történet . Félre kellett volna profi módon állnod és kivárni még letisztul a dolog . Attól még bízhatsz a cégbe . De nagyon nagy szűklátókörűségre vall ha csak a “ pozitívat “ látod . De mondok jobbat . Be fogom írni ha beszálltam ..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...