Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nálad felettébb gyanús hogy a nagy zuhanasnal és a nagy emelkedésnêl is pont ott vagy és arra beszélsz amikor és amilyen irányba pont a manipuláció történik .Lehetnél persze vonalvezető is pár embernek de szerintem több embert idegesít az elmúlt időszakban valò szarakodas .Vannak itt nem kevesen akik látják mi megy itt .Nincs semmi hír nem történik semmi fél òra alatt 6 Milla forgalom aztán hirtelen zsupsz emelkedik 4-5 szazalékot a semmire aztán meg esik vagy épp fordítva .
Ezért írtam be te komplett idióta. Azért mert valaki beír valamit a fórumra attól még nem az fog történni. Mert akkor mindenki már rég milliárdos lenne.
Nem lesz annyira vicces ám amikor a maihoz hasonlò "nagyfiúk" meg még egy pár nagyobb is egy negatív safe hír esetén mondjuk megállna 1600 nál az esés ők meg tovább lökik azt meg a pánik löki tovabb .Nem csak felfelé megy vele a szarakodas lefelé is ám !Akkor nem én leszek aki a legjobban szídni fogja őket
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...