Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
És tényleg azt mondom hogy örülni lehet hogy nem bumm lezuhan a 2000 alá hanem atcsorog rajta hagy időt .Az esés utána gyorsul csak majd ha bezárunk alá.Én azt nem értem aki itt akar venni .Mi a f...tòl menne ez most felfelé ??
Úgy akarod beállítani, hogy én személyeket kritizáltam, pedig csak a stílusukat. Te meg "figyelmeztetsz", vagyis fogjam be a számat, el akarsz hallgattatni.
Idézet sztaniol-tól: Mi ez a náci tempó? ez a beszéd nem idevaló. Menj, vonulj el egy picit, keress egy tükröt és tarts egy kis önvizsgálatot. Nem hiszem, hogy menni fog de hátha... Szépen kérlek fejezd be. Így megfelel a STÍLUSOD-hoz az enyém?
Emlékszem 4000 nél mit kaptam érte hogy azt mertem írni hogyha beszédül 4000 alá ki tudja hogy áll meg....Kamu mozgás ,erősítjük a szinteket,pihen az árfolyam hogy nagyobbat mehessen .Visszapattant a 4000 ről jött a hülyeség a 🚀🚀🚀 és tarsai .Zoli4444 forog mint gusztika a bilin .Most ki forog Worthington ?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...