Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
igen kiszállna a rehmeintal csak hát tudja nehéz lesz eladni a papirjait mert már nem viktoré az állam kisbufi sincs sok így a reszveny értékei nagyon megfog csappani május 11-től. Valamivel elő kellett állni hogy tartsák a hitet az emebrekbe de ez kevés lesz amíg MP nem szólal meg a 4ig sorsáról.És attól tartok eléggé negativ dolog lesz az a reihmental felé és a 4ig felé is.
JG meghívja a Rheinmetall vezetőjét egy kávéra, hogy a kisbüfik addig is tartsák az árfolyamot, amíg ők kiszállnak. Ez egy ilyen tik-tok vállalatirányítási modell, amiben úgy csinálnak, mintha nagy üzletekről tárgyalnának. Szerintem 1-2 napon belül kijön egy hír arról is, hogy videócsetelt Musk-kal, hátha a hívők elhiszik, hogy ez 1000 milliárdos űripari szerződéseket jelent.
hoppá, és vele igazi baráti a kézfogás, ennyire még nem láttam semmilyen fotón a haverkodás efféle formáját, mindenhol nagyon kimért, ez biztosan szándékos
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...