Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Te azt állítottad hogy én 2500ra vártam. Írtam hogy ez nem igaz, erre most azzal akarsz cáfolni hogy 3000nél dugót írtam, meg hogy onnan fordul. Nos a 3000 nem 2500 és amikor a 3000es dugót megvették először, utána vissza is fordult.
Olvass vissza...3000-nél dugó, onnan visszafordul...3050-nél is ugyanezt írtad, 3150-nél, 3200,3250,végig...mindegyik szintnél dugó volt, és mindjárt fordul... Lényegtelen.
Ídézzed már hol vártam én 2500ra. Azt írtam korábban hogy ha a 3600 elesik akkor megy le 2900ig. Farkasfu ta elemzését is idéztem ami szintén 2900ra várta.
De igen, tévedtél, mert lefelé vártad ma is...bőven mínuszban, zolikával együtt...2500 felé...ahhoz képest, 10 %-ot visszajött 3 óra alatt...ilyenről szó nem volt...még zöldről sem...Sőt! Egész nap a 3000-en lévő dugó volt a forduló...
3250 alatt zárt. Szerintem egyelőre nem tévedtem. Ha holnap innen megy fel akkor lehet írni hogy tévedtem. Azon sem csodálkoznék ha innentől 2850-3250 között mozogna Q4ig.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...