Topiknyitó: Törölt felhasználó 2016. 07. 05. 14:18

Ez is Magyarország...  

A lónak a bizonyos alkatrészét a fidesz szájába (már ha ez nem volna képzavar) !
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 02. 07. 13:57
Előzmény: #3459  _Sigorszky
#3460
Ja, és még egy: Mikor mond le a nő?
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 02. 07. 13:42
#3459
Kérdéseim vannak: 
Dórika megszólalt már kegyelem ügyben? Ha nem, most mért nem veri a dobot?
XY igazgató úr magas kitüntetését visszavonták-e?
Nem tudom megszokni, hogy ebben az országban (névleg se köztársaság már) semmi nem tartozik a plebszre. Hogy lehet egy ilyen  ügy Titkos, és mért nem kell indokolni a döntést?
Hogy van az, hogy a börtönbüntetés egy ilyen esetben házi őrizet, vagy mifene?! Olyan beágyazott fideszes az illető, hogy ilyen nevetségesen enyhe büntetés jár neki?
Persze tudom, lehet találgatni, de minden TITOK, TITOK, TITOK!
csendben 2024. 02. 02. 13:55
Előzmény: #3457  _Sigorszky
#3458
Feledékeny a manus...Ez a jobbik eset....A másik:símán hülyének nézia a mimagyarokat (megjegyzem: nem téved sokat!)...
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 02. 02. 10:50
#3456
"Mint tudjuk, a szuverenitásvédelmi nemzeti konzultáción a mimagyarok kilencvennyolc százaléka (by: hadügyminiszterné) azon akaratát nyilvánította ki, hogy békét óhajt, Ukrajnának pedig egy kanyi vasat sem. Ezzel a nemzeti felhatalmazással érkezett Brüsszelbe doktorminiszter urunk, ahol fél óra alatt képen pisálta mind a kilencvennyolc százaléknyi mimagyarokat, akiknek most nem lennénk a helyében, mert csúnyán át lettek verve." 
(https://www.facebook.com/huppahu/)
Karvalytokes
Karvalytokes 2024. 01. 31. 09:08
Előzmény: #3454  Karvalytokes
#3455
Úgy látszik Tolvaj Gerinek sok baràtja van itt a fórumon..:)
Nézik mibe kéne rakni a sok ellopott 1000 milliót.:)
euler 2024. 01. 30. 14:19
#3453
MVM kínai hitel ---> költségvetés. Elképesztő!
"... az állami energiacéget kormányzati fejőstehénnek használják, 300 milliárdos osztalékot véve ki az MVM-ből, miközben kínai hitellel kell megtámogatni a céget." 
https://www.facebook.com/photo?fbid=937756857713972&set=a.436899697799693
RangerHU 2024. 01. 30. 09:37
Előzmény: #3451  euler
#3452
“Kinek mit intézett a kormánya”…
euler 2024. 01. 30. 09:01
#3451
Hát így jár a magyar szalagmunkás, meg a költségvetés:
.
A Miniszterelnöki Kabinetiroda törvényjavaslata szerint néhány tevékenységi körben különleges státuszt szerezhetnének azok a „digitális cégek”, amelyeknél több mint 60 százalékban EURÓPÁN KÍVÜLI KÜLFÖLDIEK dolgoznak. 
A jogszabálytervezet alapján e cégek MENTESÜLNÉNEK A KÖZTERHEK ÉS A HELYI IPARŰZÉSI ADÓ FIZETÉSE ALÓL! – írja a 24.hu.
euler 2024. 01. 28. 22:46
Előzmény: #3449  _Sigorszky
#3450
Idézet. A szerző: Bayer Zsolt.
"Azt tudják amúgy, drága barátaim, hogy hány nyilas pribék lépett be az ávóba, s egyszersmind a kommunista pártba? Megmondom: hatvanezer. Mert Rákosi azonnal menlevelet adott a „kisnyilasoknak”. Mert kellett a jó „szakember” neki is. Mert tényleg minden országnak egyetlen csőcseléke van. Nekünk is."
(Ünnep, Magyar Nemzet, 2007. március 16.)
.
https://www.facebook.com/photo?fbid=696576052464768&set=a.380122477443462
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 01. 27. 10:50
#3448
RangerHU 2024. 01. 26. 22:00
Előzmény: #3446  euler
#3447
Ez “fantasztikus”…
euler 2024. 01. 26. 17:00
#3446
"Az ember tényleg levegőért kapkod. 
 A hazai rezsim egyik, százmilliárdokkal megtolt fedőszervének (MCC) brüsszeli irodája aktívan részt vesz a farmerek brüsszeli tüntetésének SZERVEZÉSÉBEN.
Korábban már írtam, hogy az iroda vezetője az a Frank Furedi, aki 1978-ban Angliában részt vett a Forradalmi Kommunista Párt megalapításában. 
 Az öreg KBG-s nem kivénhedt KGB-s, újabb ruszki aktív művelet a gyűlölt Nyugat ellen...egészen hihetetlen…"
https://www.facebook.com/kancz.geopolitika/posts/pfbid02rBrzboWw8gSXcVSr92ib1ByANED5PXZf9ZMGGT2MzjXVo5e2X15pZnGgSoiDmppjl?locale=cx_PH
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 01. 24. 13:46
#3445
REZEDA: A svéd fagyi
Diplomáciai nagyüzem volt tegnap a Karmelitában. Nem olyan, mint augusztusban, amikor mindenféle diktátorok, keleti despoták és hasonszőrűek buliztak az erkélyen cél és értelem nélkül, viszont a propagandasajtó nagy hangon ordította Orbán dicsőségét. Azzal a lényeggel, hogy milyen nagy ember is az ő kisemberük, lám, a fél világ a lábai előtt hever, miközben tűzijátékkal szórakoztatja őket a húgymelegben.
Ezen a cirkuszon és a kirakaton kívül nem sok értelme volt az egésznek, hacsak nem az, hogy megmutatta Orbán helyét a palettán, miszerint olyanokkal bazsevál együtt, akiknek másutt a szagát se nagyon bírnák. És ez a szag beleivódott egyetlenünk ruhájába, párlik ki belőle, hogy honnan jött és merre tart, ez pedig nem igazán a ma civilizáltnak nevezett világ, hanem annak a pereme, amelynek az a célja, hogy bomlassza azt.
Augusztusban már zajlott a svédek NATO csatlakozása körüli cirkusz, már a Hende vezette parlamenti küldöttség is rég hazajött a messzi északról azzal az ígérettel hagyva ott őket, hogy a magyar parlament most már aztán mindjárt ratifikálja a NATO csatlakozásukat. Mert nem akarnak ők az utolsók lenni, ha a törökök is meggondolnák magukat, aminek az ára, mint ismeretes, hogy Erdogan F16-osokat tudjon venni magának.
Innen nézve Erdogan is zsarolt, de tárgyiasult formában. Orbánnak azonban ilyen ötlete sem volt, hanem az lett kitalálva, hogy a svédek azt hazudják a mimagyarokról, itt sérült volna a jogállam. Az Uniónak is ez volt a baja, és ezek szerint igaz lehetett, mert a magyar kommunikációban az terjed, hogy százhúsz százalékban helyre állították a jogállami kifogásokat, csak, hogy jöjjenek a pénzecskék gyorsan és minél előbb.
Ebből az aspektusból az az érdekes tehát, hogy ezek szerint a svédek sem hazudtak, ha egyáltalán, de ez olyan jól hangzik, hogy azóta is ezt ordibálja Orbánnal együtt az összes aljasajtója. Mint ahogyan tegnap is, amikor arról számoltak be, hogy a magyar despota meghívta a svéd miniszterelnököt, hogy vele a NATO csatlakozásukról tárgyaljon. Magához rendelte mintegy, legalábbis a külvilágnak szánva, mert sürget az idő.
Ugyanis a törökök váratlanul bejelentették, ezen a héten, de egyes lapok szerint már tegnap végeznek azzal a nyüves ratifikációval, így az lesz majd, hogy kies hazánk nem tudja tartani illékony szavát, ami az volt, nem mi leszünk az utolsók, akik útját állják a svédek szövetségbe való belépésének, de ezek szerint mégis így lesz. Vagy, ha nem, akkor újólag kiderül, az egész eddigi cirkusz teljesen értelem nélkül való volt, vagy ebben sincs saját döntésünk.
Itt bevillanna a ma oly népszerű szuverenitás fogalma, amiről az is kiderült Lánczi SZUH vezér előadásában, hogy mégis csak a sajtó ellen is fog irányulni (vö.: jogállam és a svédek hazugsága), de ez ma mellékszál, csak a kép kereksége miatt jutott eszünkbe. Jelen történetünk szempontjából az a lényeges, hogy Orbán a törökök lépése miatt villámgyorsan meghívta magához a svéd miniszterelnököt a csatlakozásról tárgyalni.Holott egyáltalán nincs miről, így nekünk olybá tűnik, ez a meghívás csak a mundér tisztába rakása és az ego építése miatt volt fontos, természetesen mindenféle hátsó szándékokkal. Ezek pedig a következők: Orbán magához rendeli a svéd kollégát, majd közli vele az Origo előtt, hajlandó gesztust gyakorolni, és ő személyesen engedi be a NATO-ba az oda annyira áhítozó északiakat. Plusz a képek a világnak meg a bávatagoknak a nagyságról.
Amikor a meghívás tényét közölték Orbán összes lapjai, kivétel nélkül hozzácsaptak a hírhez egy svédgyalázó passzust, már csak megszokásból is, és mindezek után várták azt, hogy ez a svéd „fickó” – akárha régebben a holland – hanyatt-homlok rohan a Karmelitába, hogy őfelségétől megkapja a csatlakozási engedélyt. És nem. Egyáltalán nem, sőt a svéd fickó azt üzente a külügyminiszterével, hogy „nem látja értelmét a tárgyalásoknak”. 
Visszanyalt a fagyi.
Az ilyet úgy hívják a sarki ivóban, hogy maflás. A nagyvilág felől közelítve és Orbán lengedező szagára utalva pedig kijózanító diplomáciai pofon, amely arról szól, hogy a svédeket már egyáltalán nem érdekli sem Orbán, sem Hende és az ő küldöttsége, sem a magyar parlament bólintása, mert enélkül is jól elvannak a NATO-val kötött különalkuval. Aztán, hogy a török jóváhagyás után, ahogyan Orbán egyedül marad a szégyenével, mi lesz, ma még lutri.
Kormányzatunk lefagyott. Most reggelig még nem hallottunk tőlük reakciót, miként óhajtanak kimászni az ürülékkel teli gödörből, ahová belenavigálták magukat, de vélhetően onnan már nincsen visszaút. Lehet itt majd ordítozni a sajtójukban a hülyéiknek, lényegtelen, mert mindenki más látja, hogy az istenük nem egyéb, mint egy kis szarkavaró pöfeteg, akivel komolyabb helyeken már szóba sem nagyon állnak. Az ő szégyene ez – és a miénk is.
A svéd visszautasítás, amiben benne volt az is, látják, miket delirál össze Orbán a közösségi oldalakon nekünk szánva, szánalmassá teszik az egész történetet, amit majd az sem tesz helyre, ha augusztusban megint tele lesz az erkély kiskirályokkal. 
Rajtunk Teleki levelének billoga: „szószegők lettünk…a gazemberek oldalára álltunk…hullarabalók leszünk…a legpocsékabb nemzet…” 
Bizony, mindez ma is mind igaz, illetve újra az. 
Csókoltatunk mindenkit.
(huppa.hu)
euler 2024. 01. 22. 07:16
#3444
" ... a jólétben élő gyerekek azt sem tudják, hogy létezik családi pótlék, a leszakadó rétegeknél viszont komoly és fontos tétel, amely az alapszükségletekhez, a megélhetéshez feltétlenül kell. 
Hogy összegét nem emeli a kormány, azt jelenti, hogy nem segíti e társadalmi csoport tisztes gyereknevelését. Az összes többi családpolitikai elem kizárólag a jó státuszúakat támogatja, ráadásul nem alanyi jogon jár. 
A szegénységben élő családoknál ha jön a családi pótlék, bevásárolnak, és ilyenkor esetleg nemcsak kenyeret kapnak a gyerekek, hanem egy szelet csokit vagy egy üveg üdítőt is."
Emelés helyett megszüntetés?
Titkolja az Orbán-kormány, hogy megszünteti-e a családi pótlékot 
A család-és munkaalapú társadalomban hisznek.
Az ellenzék pedig kapott egy magaslabdát ...
Shortelek 2024. 01. 21. 07:40
Előzmény: #3442  _Sigorszky
#3443
A kis dagadt megint jó időben volt jó helyen, bár a helyet mi vitatnánk, hazudik mikor azt szajkózza, hogy eu- s pénz nélkül is jól meglennénk, persze, de hogyan, inkább sehogyan.
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 01. 20. 22:51
#3442
" A Magyar gazdaság 2006 és 2015 között mindössze 4,6 százalékos gazdasági növekedést produkált, ám ha nem lettek volna uniós források, 1,8 százalékkal csökkent volna a GDP ebben az időszakban. A jelentést a Miniszterelnökség publikálta, igaz csak azt követően, hogy az uniós forrásokról tartott vitanap véget ért a parlamentben. A lakossági fogyasztás a vizsgált időszakban 5,3 százalékkal csökkent, uniós források nélkül 11 százalékkal esett volna vissza. A legkomolyabb függés a beruházásoknál tapasztalható: a befektetések az uniós pénzdömping ellenére is csak 2,8 százalékkal nőttek, enélkül viszont 31,3 százalék lenne a visszaesés."
"A gyors gazdasági fejlődést az elmúlt tíz évben az EU ingyenes forrásai is segítették. 2010 és 2021 között 14,5 billió forint nettó EU forrást kaptunk. Ez háztartásonként 3,5 millió Ft támogatást jelent, ami az adott évi GDP-k 2,4-5,3%-át jelentette. Volt olyan év, amikor az EU-tól érkező támogatás meghaladta a GDP nominális növekedését is (2011-13 között, illetve 2020-ban). Vagyis az eddigi felzárkózást jelentős részben az EU források tették lehetővé"
(Vagyis az EU pénze nélkül itt nem lenne szar se nem növekedés !)


De milyen a Magyar NER-lélek!? Ide nekünk a KGST-t, Varsói Szerződést, vissza a régi jól bevált szardagonyát, irány kelet, horgonyt fel! A kedves vezető minden pénteken a plebsz szájába rágja a miheztartást...



euler 2023. 12. 27. 20:23
#3441

Topik gazda

zugnezeg
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek